Home

Голодні ігри в парку Шевченка.

Поїдання ковбаси на швидкість, метання яйцями, забіг із продуктовими торбинами та сімейні естафети - все це "Голодні ігри.
 
Продуктовий батл". Які цієї неділі відгреміли в столичному парку Шевченка. Творці першого в Україні продуктового супермаркету Foodex24 влаштували сімейно-змагальний день, щоб показати основну ідею: бігати з важкими продуктовими пакетами містом - вже вчорашній день.
 
Сьогодні можна все замовити онлайн та отримати просто у двері оселі. А час, який витрачається на ходіння по супермаркету за продуктами краще витрачати на близьких людей. Протягом дня 20 переможців різних конкурсів отримали величезні коробки продуктів у подарунок. А головною інтригою став розіграш основного призу - запасу продуктів на три місяці від онлайн супермаркету Foodex24. Щасливою переможницею стала Марина Трембовецька. Саме її анкету дістали у вирішальну мить серед усіх учасників, що приймали участь у розіграші.
  
За словами засновника онлайн супермаркету Владислава Савченко - такі свята будуть продовжуватись, і можливо навіть в більш екстремальних форматах.