Home

Прем'єра! Олександр Рибак випустив чарівну пісню і кліп «Magic»

Норвезький співак і скрипаль Олександр Рибак презентує вже другу відеороботу за літо. Після автобіографічного кліпу «Позади» («Give Me Rain») артист представив чарівну пісню і кліп «Magic». Рибак показав себе у несподіваних життєвих і щасливих ситуаціях, які відбуваються у його житті щодня: у ліжку, в перукарні, в басейні, на даху!

 

«Magic» - це пісня захоплення життям. Як зізнається Олександр, пісня була написана в момент, коли він майже опустив руки після 6 місяців боротьби зі своєю залежністю від препаратів і вже був готовий повернутися до них знову. Але Рибак випадково побачив блог дівчини Мартіни, яка розповідає про свою складну хворобу, коли вона ледь не кожен другий день проводить в лікарні, але при цьому не здається. Вона пише як з цим живе, з теплотою і гумором. Як і багато інших читачів її блогу, Олександр знайшов в ньому силу і натхнення на новий спосіб життя, і під враженням написав пісню «Magic».
  

«Я дарую вам «Magic»! Мені було радісно і приємно працювати над цією піснею в моїй домашній студії. Дуже сподіваюсь, що вона вам сподобається. Кожен раз, коли я випускаю пісню, люди називають її «поверненням Рибака». Що ж, це літо дійсно схоже на повернення, тому що я нарешті знову відчуваю себе собою, завдяки вам!

У пісні «Magic» я співаю про те, як все може бути чарівно, з правильним настроєм!» - поділився Олександр Рибак.

 

Дивитися кліп Alexander Rybak - «Magic»

Новий кліп - це 4 хвилини позитиву і гарного настрою. Танці на вулицях міста, пісні на даху, зустрічі з друзями, різні життєві ситуації. У кліпі «Magic» взяли участь близькі друзі Рибака - зірки норвезьких реаліті-шоу, популярний актор Dennis Storhøi, з яким Олександр грав разом у мюзиклі «Скрипаль на даху», подруга і переможниця Євробачення - Elisabeth Andreassen. У відео всі танцюють, радіють та веселяться, і все це - «Magic» Олександра Рибака!

Як розповіла директор артиста, Яна Прядко, Олександр проходить реабілітацію й відчуває себе добре. З початку карантину в усьому світі, Рибак проводить дні у своїй домашній студії, працюючи над новим музичним матеріалом. Співак сповнений сил і натхнення, щотижня отримує тисячі листів з усього світу.

 

««Magic» - це перша пісня, яку я записав повністю сам. Ера коронавірусу навчила мене думати по-новому, робити свій продакшн. За допомогою Мартіни та її блогу я став посміхатися людям на вулиці, знову почав танцювати по стежках в лісі, і раптом всі нудні речі стали чарівними! Я не можу дочекатися, коли ви все станете танцювати й співати під цю літню пісню і поширювати магію серед тих, кому це може знадобитися!» - доповнив Олександр Рибак.