Home

Артем Пивоваров, Ірина Федишин, Віра Кекелія, Ivan NAVI, Неля Шовкопляс та інші зірки привітали Сенічкіна з днем ​​народження

Панді Сенічкіну подарували гігантську відеолистівку

  

На день народження Руслану Сенічкіну, 27 вересня, організували сюрприз — показали величезну відеолистівку на екранах в центрі Києва - 1500 кв. м. вітань і побажань! А найбільший портрет Руслана з написом з Днем народження показали на фасаді будівлі Гуліверу висотою 160 метрів. 

 

Такі гігантські екрани сяють в центральній частині Манхеттена в Нью-Йорку на Таймс-сквер, в Дубаї в ТРЦ Дубай Молл і Бурдж Халіфа, у Токіо.
 

"Київ засяяв немов Нью-Йорк і Париж, щоб привітати в цьому році Руслана Сенічкіна з днем ​​народження! І це було просто "вау"! Ось така у нас до нього велика любов! Позитивна енергія нашого Руслана засвітила місто :). Руся, тобі підвладні всі екрани - і телевізійний, і найбільші дисплеї світу! Будь щасливий!"- коментує телепара Руслана - Людмила Барбір

 

Посилання на сюжет Сніданку про відеолистівку 

Скромний Руслан Сенічкін не любить розповідати про свої досягнення, але колеги і глядачі змовилися і присвятили народному кулінару частину недільного ефіру Сніданок.Вихідний, де розкрили кілька цікавих фактів про нього: про незвичайне почуття гумору, про його яскраві інтерв'ю, смачні рецепти і веселі танці прямо на телекухні.

 

Історія народного кулінара Руслана Сенічкіна -

 

Увесь вересень Руслан продовжує приймати привітання від улюблених глядачів і колег-зірок з 10-річчям в ефірі ранкової програми. Колеги подарували Руслану власну маску в інстаграм. В масці з 3 змінними фільтрами кожен зможе спробувати себе в образі кумира, приміряти бороду 1:1, як у Руслана, і милі вушка панди.
 

Друзі та телезірки Неля Шовкопляс, Ivan NAVI, KHAYAT, Ірина Федишин, Віра Кекелія, Олександр Преподобний, Артем Пивоваров, Олексій Душка підтримали ідею і записали привітання в інстаграм масці - "Панда Сенічкін".

  

Неля Шовкопляс сказала в привітанні "Мені дуже хочеться, аби в твоєму житті все було добре! Ти крутий!"

Ірина Федишин "З тобою завжди так легко в ефірі"

Віра Кекелія згадала, що готова приміряти на собі бороду тільки для того, аби подивитися, який матиме вигляд в образі Сенічкіна.

Артем Пивоваров зняв веселе привітання і заспівав: "З днем ​​народження, Руслане".

Іван Наві побажав зірці залишатися таким молодим!

Андрія Хайат подякував ведучому за творчі, новаторські рецепти на його телекухні.