Home

Ведучий Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін вперше розповів про племінницю та показав її фото

Ведучий та телекулінар Руслан Сенічкін поділився фото племінниці Ніки. Дівчинка розділяє любов ведучого до панд, танцює та готує за рецептами зіркового дядька 
 

Телеведучий ранкової програми Сніданок з 1+1, танцівник, шоумен і автор кулінарних книг Руслан Сенічкін зізнався, що у його житті з’явилася ще одна головна жінка. До мами Віри Антонівни та двох сестер — Ані і Тані додалася племінниця Ніка. 

 

Дівчинці всього п’ять років та вона вже захоплюється танцями і гімнастикою —  робить фантастичні успіхи і бере участь в змаганнях. Це захоплення особливо підсилилось після того, як Ніка відвідала один з ефірів шоу Танці з зірками, де Руслан брав участь. 

 

“Ніка — скарб всієї нашої сім’ї. Дуже обдарована і талановита. Моя сестра Таня і тато Ніки — Роман —  дають племінниці можливість розвиватися у всіх напрямках. А цікавить її буквально все, зокрема, дуже подобається танцювати. Не знаю так співпало чи ні, але хочеться думати, що це я її надихнув”, — сказав Руслан. 
 

Серед захоплень Ніки і кулінарія. За словами Руслана, дівчинка цікавиться кулінарією ще змалечку. Допомагає мамі: разом вони ліплять вареники і пельмені та готують за рецептами Сенічкіна. 

 

Телезірка Руслан Сенічкін розповів, що племінниця Ніка дуже любить, коли він приїжджає в гості, і називає його Дядя Панда. Завжди показує свої успіхи — як вміє читати і писати. А також щоразу знайомить його зі своїми новими іграшками.

 

Як і Руслан, дівчинка обожнює панд і єнотів. У них, навіть, існує спір: панда — із сімейства єнотів чи ведмедів? Ніка відстоює єнотів, але Панда Сенічкін не здає своїх позицій. 

 

“Звичайно, я балую Ніку, користуючись нагодою, завжди передаю подарунки. Із останнього — екологічний конструктор-годівничка для пташок, які придумали мої колеги з каналу ПлюсПлюс. Скоро поїду в Черкаси, зберемо разом і будемо годувати пташок і білок у дворі”, — розповідає Руслан.
 

Нагадаємо, що цього року Руслан Сенічкін відсвяткував 10-річчя у Сніданку з 1+1. У 2010 році, 30 серпня — це був понеділок —  він вперше вийшов у прямий ефір ранкового шоу і весь цей час будить країну з 6:30, дарує глядачам гарний настрій та разом з українцями готує прості і смачні рецепти. У ювілей Руслану зробили цілу серію подарунків в стилі Панда Сенічкін, серед них: картину із зображенням панди на золотому фоні від українського художника Alexander Dets, футболку, на якій намальована панда, що тримає торт з портретом зіркового ювіляра, та Instagram-маску “Панда Сенічкін”, яку можна приміряти за посиланням: [media=https://www.instagram.com/ar/654189948850042/]