Home

Прем'єра унікального R`n`B треку від нової представниці українського шоу-бізнесу - BONA!

Нова українська R`n`B виконавиця BONA 19 листопада 2020 презентує свою другу музичну роботу - "Без ціни"!

 

 Іноді трапляються такі моменти, про які хочеться забути або прожити їх по іншому, але те, що сталося не зміниш, правда? Доводиться тільки прийняти, переоцінити і надати ситуації, що склалася нову історію! Що і зробила співачка, написавши трек, який стане близький аудиторії і залишиться в їхньому  плейлисті не на день так точно.


 Історія створення "Без ціни" дуже особиста. Написаний трек був під великими емоціями і депресією після розставання з одним відомим молодим чоловіком.

«Для мене цей трек не просто чергова пісня - це визнання в скоєному, і в першу чергу самій собі. Коли віддаєш людині свої думки, почуття і всю себе, а у відповідь не отримуєш нічого ... То не відразу розумієш всю ситуацію, що склалася. Я вірила, що все зміниться. Виправдовувала себе і його, але все залишалося незмінним. Хоч всередині і знала, що все буде так само - до останнього вірила і давала шанси. В душі вже тривало повне руйнування. Тому моя трихвилинна музична історія і називається «Без ціни».


 Великою підтримкою в цей час став рідний брат співачки - Олександр, який і став співавтором тексту "Без ціни".

 Головне, не забувайте, що не треба шкодувати про погану ситуацію в минулому, адже вона рано чи пізно призведе до гарних і справжніх моментів!

 А зараз BONA з командою працює над ідеєю і створенням музичного відео на дану композицію.


Посилання на соц.мережу співачки: https://www.instagram.com/bona__music/?hl=ru

Посилання на трек: https://ffm.to/bonabeztsiny


 Нагадаємо, що дебютна композиція співачки "Ва-банк", яка так сильно сподобалася слухачам, доступна для скачування на музичних майданчиках:

 https://ffm.to/bonavabank

Всім приємного прослуховування!