Home

Головна сімейна премія України “Родина року”

18 березня 2021 року в Києві відбудеться грандіозна подія – церемонія нагородження першої сімейної премії України «Родина року-2020». Цей знаковий для нашої країни захід буде проведено на одній із розкішних локацій Києва –  Event Hall REGENT HILL. Запрошених гостей чекає червона доріжка, святкова концертна програма та зіркове журі. 
 
Ідея створити першу в Україні сімейну премію прийшла львівʼянці Ірині Климович ще в 2019 році. Вона — засновниця дитячого продюсерського центру «Кадрики» (Львів), дитячого садочка та центру розвитку особистості  «Кадрики» (Київ), режисер, продюсер, телеведуча, громадський діяч. “Моє головне покликання – це роль  дружини та мами. Так, ми з чоловіком виховуємо двох чарівних діточок. Завдяки роботі, зустрічам  із багатьма різними родинами та, мабуть, перш за все, дякуючи своїй власній сім'ї, мені прийшла ідея заснувати проект «Родина року", - каже Климович.
 
Ірина Оськіна,  професійний косметолог та психолог, керівник Центру естетичної косметології та психології “Skin&Soul care space”, автор всеукраїнського проекту "Нове життя", організатор жіночих beauty-проектів, громадський діяч вирішила  обʼєднати сили навколо проекту і стати співорганізатором “Родина року”: "Завдяки моїй власній родині, в якій ми з чоловіком виховуємо трьох дітей і постійній праці з жінками, родинами я почала організовувати проект. Адже нове життя починається тут і зараз». 
 
За допомогою премії організатори прагнуть показати, що щаслива родина, нагадуючи маленьке зернятко у великому соняшнику, є запорукою щасливої країни. Бо ж  родина — найважливіший ресурс і найцінніший скарб. На меті івенту — акцентувати увагу громадськості та надихнути людей на духовні родинні цінності. 
На початку підготовки проекту організаторами було зібрано авторитетну експертну раду –  це і зіркове журі, і маркетингове агентство, і незалежні експерти, які досліджували всі заявки, що надходили протягом декількох місяців. Частина заявок  була відібрана для проходження в наступний тур, тобто,  до народного голосування. 

В проекті беруть участь і матері-героїні, і будинки сімейного типу. Так серед учасників декілька родин, в яких виховується по одинадцять усиновлених діток. Це заслуговує на повагу однозначно!

Цьогоріч на церемонії премії "Родина року" проекту будуть нагороджені такі зіркові родини: телеведуча Валентина Хамайко з чоловіком Андрієм Оністратом, телеведучий Тимур Мирошниченко із дружиною Інною, актор Дмитро Ступка разом з дружиною Поліною Логуновой, співачка Камалія з чоловіком Мохаммедом Захуром та інші публічно відомі родини.

Особливе місце в проекті займає номінація «Гордість країни», до якої відносять імена людей, що внесли суттєвий внесок у розвиток Укоаїни, та своїми досягненнями прославляють нашу державу далеко за її межами. Серед таких номінантів сім'я голлівудської актриси Мілли Йовович, лікар-кардіохірург Борис Тодуров та легенда українського телебачення Алла Мазур.