Home

Masha Fokina: «Найважливіше для мене - це щирість, я не люблю лицемірства».

Співачка MashaFokina стала членом зіркового журі унікального конкурсу «Співають всі» на телеканалі «Україна». Шоу знімають по всесвітньо відомому формату AllTogetherNow компанії BanijayRights, де учасників будуть оцінювати відразу 100 зіркових журі.

«Це чудова можливість підтримати талановитих людей абсолютно різних професій і віку. - коментує артистка, - Найважливіше для мене - це щирість, я не люблю лицемірства. Тому оцінювати виступ учасника на сцені буду саме за цими критеріями. Для мене не головне, чи візьме артист високі ноти, як це роблять професійні співаки. Мені хочеться, щоб виступ чіпляв, був справжнім і від учасника я відчувала шалену енергетику».

 

«Я стояла між двома своїми зоряними колегами, - зазначає Маша, - з Геною Viter і Дмитром Коляденком ми підтримували учасників і переживали за них, активно обговорювали виступи, моментами навіть сперечалися. Але це були справжні емоції, кожен боровся за учасника до останнього».

  

«Я щиро рада, що в нашій країні з'явиться на екранах такий грандіозний, феєричний проект, де зібрали 100 українських зірок, - каже співачка, - дякую телеканал «Україна» за те, що взяла участь в такому масштабному  TV-шоу, адже такого на наших майданчиках ще не було!».

 

Нагадаємо, що шоу стартує 21 серпня на телеканалі «Україна», де разом з MashaFokina ще 99 зіркових журі будуть оцінювати виступи учасників різного віку, статі, професії.