Home

Діма і Філіп Коляденко створили сингл «ПЛАСТИНКИ»

Діма Коляденко слідкує за трендами. Задля створення сучасного, стильного, танцювального саунду треку артист звернувся до свого сина Філіпа, учасника гурту «KADNAY».  

Автор пісні «ПЛАСТИНКИ» - відомий хітмейкер і композитор Олексій Малахов. Пісня модна та енергійна. У похмурі осінні дні під такий трек хочеться надихатись. «ПЛАСТИНКИ» вмикають настрій у людей, як каже сам співак.

- Прекрасний осінній хіт вийшов, під який хочеться танцювати і жити! Мій син Філіп почув демо і запропонував зробити мені крутий трек, попрацювати на студії разом. Я не очікував, що він захоче записати батька. Я отримав такий кайф, працювати з сином! Філіп не хотів брати грошей за роботу, проте я сказав, що так потрібно, щоб Всестів його і мене оцінив. Філька молодець. Так круто, коли ти йдеш по життю із молодими і талановитими людьми! Які хочуть творити, пробувати і шукати новий підхід до музики! Ми з режисером «Prisma Force» зняли стильне відео. Я радітиму, якщо мої пісні стануть вашими улюбленими піснями для підняття настрою! - поділився шоумен і співак Діма Коляденко.

 

У відео «ПЛАСТИНКИ» багато неонової графіки, китайських ієрогліфів, калейдоскоп зображень, у кадрі Діма з'являється з пластинкою Ірини Білик у руках!

  

- Я нікуди не можу без Ірини Білик. Я подумав, що хочу показати у кліпі - звісно ж красиву дівчину. А хто сама красива дівчина в Україні? Звісно ж Ірина Білик! Пісня називається «ПЛАСТИНКИ», а Іра єдина, хто в Україні випустила вініл у 1996 році.

Іра бачила кліп, слухала пісню і сказала, що все супер. Хочу, щоб пісня сподобалася усім слухачам! У мене під трек «ПЛАСТИНКИ» піднімається настрій, хочеться танцювати. Зараз досить тяжкі часи, хтось кашляє, хтось хворіє. Вмикайте трек і всі хвороби підуть. У цій пісні «ПЛАСТИНКИ» є таке ДНК для тих, хто кашляє, хворіє, сумує. Тому що у ній позитив, щастя, енергія. - розповів Коляденко.

Слухайте пісню та дивіться відео Діми Коляденко «ПЛАСТИНКИ» онлайн: танцюйте, посміхайтеся і насолоджуйтеся осінню! 

Пісня доступна для прослуховування на всіх музичних платформах!