Home

Співак GREMO з Білорусі присвятив пісню Україні!

Написати пісню “До хмар” в підтримку України артиста GREMO, який родом з Білорусі та живе у США, надихнув славнозвісний льотчик-ас, якого називають Привидом Києва.

 

GREMO прилетів до України з Америки, як тільки дізнався про те, що росія розпочала віроломну війну, та привіз гуманітарну допомогу від себе та своєї сім’ї. З того дня артист передає українцям все необхідне від своїх американських друзів та веде просвітницьку роботу про “русскій мір” для людей з Білорусі та США. 


GREMO співає та пише пісні українською мовою, не виключенням став і новий хіт. Пісня “До хмар” народилась у GREMO в перші дні війни, коли він почув про Привида Києва, який несамовито нищив ворога. Саме йому присвячені перші рядки треку: “Ми народжені під сонцем. Воля - наш таємний знак. В жилах вже не кров, а стронцій. Ми сідаємо в літак…”


Артист поділився, що назавжди полюбив Україну, коли жив тут деякий час декілька років тому, та ніде не зустрічав людей більш вольових та незалежних по своїй природі. Навіть після еміграції до США співак не зміг залишитись осторонь, коли почув про напад росії. 

 

“Я просто відчув, що маю бути тут, в Києві, пліч-о-пліч з нацією, яка зараз своїм прикладом показує всьому світу що таке сміливість. В моїй пісні є такі слова: “Аж до сонця, аж до неба. Наші тягнуться ряди. Ми з Тобою Україна. Завжди!” Знаю, що кожен сьогодні повинен допомагати чим може на своїй ниві, щоб пришвидшити перемогу України. Маю надію, що пісня “До хмар” підбадьорить всіх, хто її послухає та дасть сили продовжувати боротьбу”, - поділився GREMO.


Під треком на YouTube люди залишили вже десятки коментарів, в яких захоплюються піснею та дякують за підтримку українського народу. Послухати “До хмар” можна вже зараз за посиланням: