Home

Девід Лінч оголошує про мирну ініціативу на суму $ 500 млн

Відомий режисер, володар премії «Оскар» Девід Лінч закликає благодійників та спонсорів профінансувати навчання з медитації 30 000 студентів вищих навчальних закладів.

  

Нью-Йорк, 14 квітня 2022 року. Девід Лінч, кінорежисер, засновник некомерційного Фонду Девіда Лінча, у партнерстві з Глобальним союзом вчених за мир оголошує мирну ініціативу на суму $ 500 млн за перший рік. В ексклюзивному відеоролику Девід Лінч закликає індивідуальних благодійників та філантропів підтримати підготовку тисяч студентів вищих навчальних закладів, які стануть експертами з медитації й активістами зі створення передумов для стабільного миру в усьому світі. Серед активістів будуть 10 000 студентів Міжнародного університету Махаріші в США, 10 000 учнів його дочірньої школи в Індії та 10 000 студентів у партнерських вишах 10 найгарячіших точок світу.

 

ХТО: Девід Лінч, засновник Фонду Девіда Лінча, режисер — лауреат премії «Оскар», художник, актор, музикант і письменник.

Д-р Тоні Нейдер, нейробіолог із дипломами Гарвардського університету та Массачусетського технологічного інституту, дослідник, автор наукових публікацій, керівник організації трансцендентальної медитації в 100 країнах.

Д-р Джон Хагелін, президент Глобального союзу вчених за мир та Міжнародного університету Махаріші в Айові.

ЩО: Девід Лінч оголошує ініціативу у відеоролику із закликом до дії та довідковою інформацією, підкреслює глобальне значення ініціативи.


https://davidlynch.gusp.org/