Home

Що українці слухають на цифрових майданчиках?

24 лютого розпочалась повномасштабна російсько-українська війна. З того дня, росіян для українців не існує, а цінності та думки народу змінилися остаточно, і в політичному, і в економічному, і в культурному напрямках. 

 
Нарешті сталось те, на що чекали українські артисти, їх менеджмент та власне українці! Переоцінка впливу російської творчості на українську націю та культуру. Тільки зараз українська музика переважає у плейлистах нашого народу. Головні чарти країни, такі як “ТОП - 100 Україна” та “ТОП - 25 Київ” з часу війни почали трансформацію, стрімко переходячи від російської музики на 100%-ву українську.

Так, зараз на першому місці у чартах Apple Music молода та прогресивна співачка KOLA, трек якої підкорив  TikTok, а вже звідти потрапив до Трендів YouTube та на перші сходинки Всеукраїнських чартів.

 

 Зараз наш народ дійсно почав більше слухати україномовну музику, не тільки нові композиції, але й ті, що були запущені рік, два або три роки тому. Так, українці зараз надають перевагу пісням таких артистів:
- KOLA, KALUSH, Chico& Qatoshi, Aнтитіла feat Ed Sheeran, Мюслі UA, Артем Пивоваров & DOROFEEVA, SAGE, PATSYKI Z FRANEKA, YARMAK, Один в каное, PROBASS HARDI, Max Barskih, Jerry Heil, SHUMEI.

Українці відстоюють свою позицію не тільки на полі бою, а і гідно тримають музичний фронт. Пісні день за днем набирають нових сенсів та ще більше обертів, зауважимо, особливими та популярними стають і ті, що випускалися до війни. Україна - це символ волі та незалежності, тож давайте підтримувати українське та поширювати нашу творчість на міжнародному рівні.