Home

Без калини нема України, а без нової пісні про калину немає української культури. Нова пісня співачки СолоХи

Пісня української співачки СолоХи «Калиновий сік» написана в підтримку усіх жінок України, а найбільше в підтримку тих жінок, які стали жертвами військових дій.
 Співачка закликає, що все неодмінно закінчиться і життя знову налагодиться, варто лише знайти в собі сили і віру в найкраще.

Наші жінки найкрасивіші у світі, і здатні зберегти свою вроду квітучою - такі слова є в рядках нового синглу СолоХи.

Зі слів виконавиці робота над цією піснею вдавалася легко, тому як була чітка ціль - для кого саме будуть лунати її рядки. 

По секрету хочемо сказати, що пісня була заспівана раніше офіційної прем’єри, на благодійному виступі співачки в Черкаській області, для жінок та їх сімей, які вимушено стали переселенцями. Відчути єднання з перших акордів вдалося за лічені хвилини, присутні підхопили приспів і співали його разом з Солохою.


Найколоритніша українська співачка СолоХа вирішила вразити своїх слухачів новою чуйною та водночас надихаючою піснею «Калиновий сік»
Калина була і буде одним з основних символів України, і тому в цій пісні є скритий сенс - послання для всіх жінок України!
В цій музичній роботі СолоХа натякає на всі жахи, які випали на долю українських жінок, та підтримує їх, словами віри в краще майбутнє!

Треба зазначити, що цю пісню співачка вперше виконала на благодійному виступі для переселенців у Черкаській області. Аудиторія чудово сприйняла прем’єру, та вже за пару хвилин співала з СолоХою в унісон.
 


 «Калиновий сік» - новий сингл відомої української співачки СолоХи був представлений слухачам.

В час, коли більшість україномовних пісень звучить в підтримку воїнів ЗСУ та на налаштування бойового духу, СолоХа піснею підтримала саме українських жінок.