Home

«Рятуємо дитинство маленьких українців разом»

У Броварах відбулось благодійне свято в рамках проекту «Дитинство зараз» для маленьких українців та їх батьків. Ініціатором свята стала компанія Kiwi Party, яка з другого тижня війни надає підтримку та емоційну розрядку малечі. Волонтери компанії відвідували бомбосховища, дитячі лікарні, метрополітен, коли там перебували люди, а також залізничний вокзал, коли курсували евакуаційні поїзди, щоб зустрічати діток та підіймати їм настрій. 

   

           Наступним етапом компанії став проект «Дитинство зараз» який переріс в тур по західним регіонам України, і надалі, в рамках проекту, розважальне свято завітало до діток Ірпеня, Житомира, Сквирської громади та нарешті до Броварів. Зі слів керівниці компанії Анни Яковлевої стає зрозуміло, що бути волонтером дитинства – це важлива місія, відповідальність за дитячі емоції, ментальне здоров’я та усмішки малечі зараз - це вагоме зменшення психологічних розладів у дітей потім. 


          До волонтерської діяльності компанії долучаються відомі зірки української сцени, але амбасадорами дитинства можна сміливо назвати співачку Анну Добриднєву та співака і шоумена Амадора Лопеса, які люб’язно завітали до дітей Броварів і заспівали своїх пісень, даруючи яскраві емоції всім присутнім. 

   

        В програмі благодійного свята: інтерактивна анімаційна програма, творчі майстеркласи по прикрашанню герба України, аквагрим, бульбашкове шоу, танцювальний флешмоб, майстер клас по грі на барабанах – все, щоб гарні та позитивні емоції перемагали смуток сьогодення!  

 

       Війна не має права забирати дитинство наших дітей, тому компанія Kiwi Party планує продовжувати свою місію, та відвідати ще не одне місто України, щоб обійняти, відволікти та надати наснаги і віри в перемогу як малечі так і дорослим.