Home

Громадська організація «Movere» планує побудувати безпечні бомбосховища для дітей та дорослих по всій Україні.

Громадська організація Movere в  рамках проекту «Доглянутий Малюк» впроваджує соціальну ініціативу по будівництву бомбосховищ в громадських місцях. Термін «догляд за дитиною» під час війни набуває нового сенсу і, в першу чергу, догляд це - захист. Діти залежать від батьків, тому дуже важливо, щоб батьки мали змогу захистити життя дитини, особливо під час ворожого обстрілу. Тому ми ініціюємо збір коштів на будівництво пʼяти бомбосховищ по Україні, в громадських місцях з ймовірним великим скупченням дітей та дорослих, таких як: громадські парки, торгові ринки, вокзали…

 

Але організація не планує обмежитися лише бомбосховищем. Це буде цілий комплекс, який включатиме у себе громадську вбиральню, простір для піклування за дітьми (наземна споруда) та бомбосховище (підземна споруда), яка вміщатиме в себе максимальну кількість людей - 100 осіб. 

Засновницею громадської організації Movere є Вікторія Ковальчук, яка є матірʼю маленького синочка і наразі перебуває в Україні, тому вона, як ніхто, розуміє, що потрібно для безпеки дітей та їх батьків. 

 

 - Так, ми всі мріємо, що війна закінчиться вже завтра, але треба бути реалістами і розуміти, що ми і надалі будемо жити поруч з росією (читай - ідіотами), які можуть напасти будь якої миті. І ми маємо бути готовими, разом побудувавши такі бомбосховища для всіх нас. Тож збережи життя - донать на будівництво, - розповіла Вікторія.

Тепер прогулянки на свіжому повітрі можуть стати безпечними, адже в разі ворожого обстрілу поблизу буде укриття зі справжнім бомбосховищем. 

 

Подивитись всю інформацію та приєднаднатися до збору коштів можна на сайті https://www.movere.org.ua та на сторінці у соціальних мережах https://www.instagram.com/movere.ua/ та https://www.facebook.com/movere.ua