Home

Співачка СолоХа презентувала кліп на нову пісню "Ти незламна".

 Українська поп-діва СолоХа, змінивши звичне амплуа, яке акумулювало в своєму образі  свято та відпочинок, презентувала нову динамічно-глибоку відеороботу на пісню «Ти незламна». 

Відео:



Ця пісня уособлює в собі найцінніші якості українського народу, які живуть в кожному з нас: Волю, Віру, Мову, Єдність, Перемогу та Цілісність. 

Режисером кліпу виступив відомий кліпмейкер та кінорежисер Тимофій Аврамчук, відомий своїми гучними роботами «Скажене весілля» та «Зірки за обміном».

Пісня так надихнула небайдужих творчих друзів СолоХи, що кліп зняли повністю своїми силами, не витративши при цьому жодної  гривні. І це зовсім не дивно, адже кожна секунда пісні «Ти незламна», пронизана ДНК українського народу. 

Сам образ та make up поп-діви СолоХи створив відомий та епатажний Слава Чайка, образи зірок якого давно увійшли в найяскравіші моменти історії українського шоу-бізу. Потужні акценти в образ співачки внесли і відомі українські дизайнери, втіливши в життя через стилістику одягу те, що серцем передавала СолоХа.

В сукупності все це несе гармонію відеороботи співачки на пісню "Ти незламна!".

Екстраординарна Ольга Лімаренко,  Незламна Поліна Редчик, Таємнича Ганна Максимчук - кожна з них не лише пройшла тижні моди та була відмічена найрейтинговішими глянцями, а й залишилися в Україні під час війни, як і весь колектив, який був задіяний у зйомках надихаючого кліпу «Незламна Україна». 

Кожен друг, знайомий...ніхто не залишився байдужим і підтримав творчий процес зйомок, який тривав 24 години.

Знімальний майданчик забезпечували їжею українські представники ресторанного бізнесу: “Рис і риба” та “Ем рыбу и худею”.

Вагомий внесок здійснили і постійні партнери заходів: ГО «Лікарський фронт» на чолі з Андрієм Лісецьким та громадський діяч і відома благодійниця Лілія Олійник з донечкою Ксенією Срібною.Учасниками кліпу стали і  талановиті учні гімназії 315 та школи AISU.

Завдяки неймовірним спільним зусиллям невдовзі світ побачить неймовірну диво-пісню, народжену під час війни заради Перемоги!

Незламні Українці - ви неймовірні, ви змогли вразити світ неочікувано сильним духом! Разом до Перемоги і все заради Перемоги!