Home

Українка Ельвіра Гаврилова приголомшила Канни

Ельвіра Гаврилова відвідала Каннський кінофестиваль — блискучий тріумф таланту й краси, що кожен рік проходить на славетній набережній Круазет.

 

Канни на червоній доріжці зустріли багато відомих облич, режисерів, акторів і продюсерів, які приголомшили своїми сучасними образами. Шарлотта Ле Бон, Лілі-Роуз Депп, Марія Леон, Коко Роча, Скарлетт Йоханссон, Мойсей Самні, Марта Лозано та багато інших. Також на Червоній доріжці своїми неймовірними образами приголомшила українська продюсерка Ельвіра Гаврилова, що вже понад 10 років живе і працює в Європі. Вона приїхала в Канни та презентувала Україну та Українські сукні, кожна з яких варта особливої уваги. 

  

Українські сукні, що вразили Канни


Ельвіра Гаврилова відвідала кілька прем'єр та була помічена на низці гала вечорів і вечірок, що проходили у рамках фестивалю в Каннах. Це не перший фестиваль для продюсерки, Ельвіра Гаврилова щороку радує читачів нашого журналу своїми образами із червоної доріжки. Але особливо цього року образи підбирались та готувались дуже старанно, витративши на підготовку три місяці. Казахська дизайнерка Назім Ермеккізі (Nazym Ermekkyzy), засновниця ательє Arunaz зробила три неймовірні Українські сукні — Каннський кінофестиваль досі гомонить про деякі з них. 


Ельвіра Гаврилова осяяла Канни нагадуванням про свою рідну країну. Сукня, що підкорила серця багатьох гостей Каннського кінофестивалю, зроблена в кольорах Українського прапора. Саме в цьому образі Ельвіра Гаврилова підкорила церемонію відкриття й Канни. На цей образ використали близько 50 метрів синьої та 50 метрів жовтої тканини, і жоден міліметр не був зайвим. Доповнювали образ сині рукавички та вишукані аксесуари — кольє та сережки від Шопард (Chopard).

 

Наступне плаття у стилі войовничої амазонки, що також символізує образ жінки, яка захищає та підтримує свою рідну країну. Для створення корсета цього образу спеціально був зроблений зліпок бюста Ельвіри, а потім перенесений на пластик золотого кольору. До цього переможного образу Ельвіра Гаврилова додала чудову сумку від Hermès. 

  

Остання приголомшлива сукня, в якій Ельвіра Гаврилова Канни здивувала — сукня від кутюр. Дизайнерка Назім Ермеккізі (Nazym Ermekkyzy) вручну оздобила сукню тисячами перлин, які ніжно підкреслили тендітну фігуру Ельвіри. Тріпотлива робота не залишилась непоміченою, в Каннах й досі обговорюють цей неймовірний образ.


Хоча Каннський фестиваль закінчився, та ми вже готуємось до нових дивовижних образів Ельвіри Гаврилової, та очікуємо побачити нові українські сукні. В інтерв'ю вона розповіла, що готується до Венеціанського фестивалю. Тож ми із нетерпінням чекаємо чим вона буде дивувати Венецію.