Home

Я ЇДУ ДОДОМУ (нова версія) – ОКЕАН ЕЛЬЗИ

Сьогодні ми презентуємо нову версію пісні "Я їду додому" в кампанії по збору на обладнання і транспорт для 146 саперних груп ЗСУ для розмінування нашої країни. 

 

Ця музична робота є присвятою і нашою щирою вдячністю саперам, які щоденно ризикують життям, очищуючи нашу країну від мін, снарядів, інших смертельно небезпечних нерозірваних боєприпасів.


За останні роки багато звичних слів набули нових сенсів: турнікет, бавовна, пташка, мопед, банка, тривога… І ніби звичайна фраза «я їду додому» перетворилась на найбільше бажання, мантру, молитву для мільйонів українців.

Так і наша пісня, написана понад 15 років тому, давно і добре відома «Я їду додому», зараз звучить зовсім інакше: чуттєво, з болем, але з надією, з непохитною вірою в наш дім-Україну! 


Відео до неї – це історія української дівчини, у якої вороги намагались відібрати найдорожче та яка обирає для себе важкий і надважливий шлях повернення додому, що після неї стане безпечною дорогою до власного дому для багатьох.

 

Ми презентуємо нову версію «Я їду додому» та відео до неї разом з нашими добрими партнерами: фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» та «Київстар» в рамках кампанії по розмінуванню деокупованих територій України - «Нам тут жити»


Лише уявіть, на сьогодні, згідно даних ДСНС, мінами та нерозірваними боєприпасами забруднено близько 30% наших територій! Україна є найбільш замінованою у світі країною. І аби пришвидшити розмінування закликаємо вас долучитись до збору на забезпечення необхідним обладнанням і транспортом 146 інженерно-саперних груп у складі Сил підтримки ЗСУ. 


«За час війни я побував у багатьох деокупованих містах і селах і бачив масштаб нашої біди. А разом з тим, бачив і чув наскільки  сильно люди хочуть повернутися додому! І цим проєктом кожен, хто долучиться, зможе допомогти українцям якомога швидше повернутися у свій безпечний дім. Дім, звільнений від мін. І кожен внесок, буквально кожна гривня наближає чиєсь - "Я. Їду. Додому!!!" - Святослав Вакарчук.

Ми підтримуємо кампанію "Нам тут жити" і переказуємо від Океану Ельзи 500 000 грн. А також кошти від монетизації пісні і відео на музичних платформах будуть долучені до збору. 


Дивіться відео, поширюйте, обов'язково коментуйте на YouTube. Більше переглядів – більше допомоги саперам ЗСУ.

Закликаємо і вас долучитись. У рамках збору можна оформити підписку на щомісячний донат або зробити індивідуальний внесок на сайті ініціативи. Абоненти Київстар можуть оформити благодійну Суперсилу “Допомога ЗСУ” та до 50 грн  з кожної оплати тарифу автоматично донатити на розмінування. Детальніше на сайті ініціативи: https://kyivstar.ua/safehome    


Слава Україні!