Home

У Києві "Перший Театр Антрепризи та Комедії" від Продюсерського центру "Comedy Space" представили комедійну виставу "Граємо в дурня"

Продюсерський центр "Comedy Space" та Конгресно-виставковий центр "Парковий" нещодавно провели відкриття у Києві "Першого Театру Антрепризи та Комедії", де першою виставою стала французька п’єса "Боїнг-Боїнг" у виконанні Ольги Сумської, Євгена Паперного, Віталія Борисюка, Георгія Хостікоєва та інші. 

 

Цих вихідних глядачу пощастило насолодитися легендарною комедією "Граємо в дурня" визначного французького автора Франсиса Вебера, що відомий, як сценарист фільмів з Пьером Ришаром "Іграшка", "Високий блондин в чорному черевику" та інших  -   у геніальному виконанні визначних акторів українського театру та кіно: Калантай Сергія, Костишин Костянтина, Астахов Валерія,Ігнатуша Олександра,  Синельник Крістіни та  

Тамбової Анни. 


Одночасно  з вечірніми виставами "Перший Театр Антрепризи та Комедії" представляє низку  вистав для маленьких глядачів сумісно з трупою театру дитинства "Kiwi" та грандіозне симфонічне шоу “Гаррі Поттер” у виконанні Національного академічного духового оркестру України.  Перша інтерактивна дитяча вистава «Щенячий Патруль» вже встигла зібрати солд-аут маленьких глядачів минулої суботи. 


У рамках діяльності  сумісного культурного проекту “Comedy Space” та КВЦ “Парковий” більше 400  осіб отримали змогу відвідати вистави безкоштовно. 


“У складні часи нашої країни ми збираємо на одній сцені українських акторів театру та кіно, щоб поставити найбільш сучасні, гостросоціальні та дуже життєві п’єси кращих світових драматургів. Ми, разом з колегами, спільно прийняли рішення на кожну виставу запрошувати наших захисників, військових медиків, лікарів, рятівників та інших. Ми вдячні тим, хто бореться за нашу свободу та захищає нашу країну”, – ділиться керівник проекту Сергій Чудаєв,  – “вважаємо необхідним завжди приділяти час розвитку культури,  долучати до неї якомога більшу кількість людей.  У межах благодійної діяльності нашого Театру  запрошуємо організовані групи з дитячих закладів, закладів реабілітації військових, лікарень, профспілок тощо до відвідування наших концертів”, – підсумовує він. 

 

Нагадаємо, що глядачі ще можуть встигнути відвідати  такі вистави: 


6 серпня – "Лазанья по-французьки"; 

15 серпня – "Аладдін та три бажання Джина" дитяча вистава у виконанні артистів трупи театру дитинства KIWI; 

18 серпня – "Гаррі Поттер", ліцензійне симфонічне шоу у виконанні НАЦІОНАЛЬНОГО АКАДЕМІЧНОГО ДУХОВОГО ОРКЕСТРУ УКРАЇНИ;

27 серпня – "Жінка над нами", в головних ролях Лілія Ребрик та Лесь Задніпровський;

31 серпня – вистава "Боїнг - Боїнг" НА БІС, в головних ролях Ольга Сумська, Євген Паперний, Віталій Борисюк, Георгій Хостікоєв.