Home

Марічка Падалко закликає допомогти 20-річному воїну Дмитру Терещенко, який на фронті втратив ногу

Ведуча марафону «Єдині новини» від 1+1 Марічка Падалко оголосила про благодійний збір на допомогу молодому воїну Дмитру Терещенко з позивним «Чемпіон» з Чернігова. Цієї весни у важких боях на сході хлопець втратив праву ногу. Зараз потребує допомоги. У мирному житті 20-річний Дмитро - студент кафедри фізичного виховання денної форми освіти, професійно займався боксом, представляв Україну на спортивних змаганнях. Вже 26 лютого 2022 року він прийшов в військкомат добровольцем, аби захищати свій рідний Чернігів.

 

В ефірі марафону «Єдині новини» Дмитро Терещенко розповів свою історію життя, як вже на другий день після оголошення повномасштабної війни, не вагаючись, пішов у військкомат і записався добровольцем. Далі був рік на війні, важке поранення і висока ампутація правої ноги. Зараз реабілітація.

Марічка Падалко, як амбасадорка благодійного фонду Revived Soldiers Ukraine, оголосила про благодійний збір на допомогу Дмитрові. Кожен, хто долучиться до цієї доброї справи, має змогу отримати прапор України з автографом керівника ГУР Кирила Буданова.

 

«Цей прапор в Вашій колекції з часом може мати унікальну цінність, а витрачені на нього 250 гривень поставлять на ноги молодого воїна Дмитра Терещенка. За місяць до свого 20-річчя у важких боях на сході Дмитро втратив праву ногу. На жаль, ампутація в Дмитра дуже висока, і протез, що має забезпечити йому повноцінне життя, коштуватиме близько 35 тисяч доларів. Фонд Revived Soldiers Ukraine зараз готує його відправлення до Сполучених Штатів», - написала ведуча на своїх сторінках в соцмережах Інстаграм та Фейсбук.

 

За цим посиланням (або які Марічка Падалко залишила в Інстаграм в описі профілю та у Фейсбук на офіційній сторінці у пості) можна зробити пожертву на 250 гривень і допомогти Дмитру Терещенко отримати біонічний протез ноги.

Посилання на відео з ефіру: https://www.youtube.com/watch?v=zLIIaNi7sIs

 

Посилання на збір на допомогу: https://secure.wayforpay.com/donate/d6c37fe09e30a?fbclid=IwAR2j0gu6UVbVKNsqmba1P8LG7sDAUsbJf5Ca38XMUOnmZ5Mv4q1yKhvXKnc