Home

У Києві благодійна ініціатива Act lots сумісно з благодійною організацією «Ок фонд» провели Ярмарок на поляні ВДНГ.

На зелених схилах Києву минулих вихідних благодійна ініціатива Act lots сумісно з благодійною організацією «Ок фонд» провели Ярмарок на поляні ВДНГ. 

 

«Найвідоміші актори та талановиті музичні виконавці України зібралися разом, щоб поговорити про найважливіші речі у нашому житті: кохання, віру, надію та нерушиму силу духу мовою поезії та музики. Ми раді бути корисними не тільки для українців в тилу, а ще й допомагати нашим героям. Цей день об‘єднав різні покоління для однієї цілі — відпочити та підтримати донатом збір», – поділились організатори заходу. 


Мистецький день мав наповнену програму – кріо-шоу MadSnow, майстер-класи, аквагрим, дитячі мейкапи і тату. Також на відвідувачів чекала концертна програма від зіркових гостів: Андрія Кравченко, MASHA DANILOVA, VOLKANOV, гурт «100лиця», гурт SPIV BRATIV, Zelenooka, Anstay, VARASH, Віталій Борисюк, Лімон. Ведучим ярмарку став Андрій Ткачьов. Також на поляні пройшов вечір поезії, до якого долучився улюблений зірковий каст акторів, серед яких: Григорій Бакланов, Наталія Лелюх, Влад Никитюк, Наталія Бабенко, Леся Самаєва, Анна Саліванчук, Олексій Яровенко. Ведучими вечору поезії стали Андрій Ісаєнко та Лілія Ребрик. 

 

Також на вечорі поезій було проведено збір, кошти якого передадуть на ремонт автівок наших захисників, придбання квадрокоптера і тепловізорів для 80-тої окремої десантно-штурмової бригади.