Home

Маша Данілова відзначає річницю пісні «Я хочу»

Рік тому молода амбітна співачка Маша Данілова випустила пісню «Я хочу», яка стала своєрідним гімном дитинства, адже в ній оспівани мрії дітей України, які другий рік переживають жахи війни. Мрії повернутися у безтурботні часи, до моментів, коли було безпечно, добре і тепло на душі.

 

Цією піснею Маша відзначає старт своєї співочої кар’єри, адже завдяки їй вона отримала впізнаваність на українській сцені та бажаним запрошеним гостем на багатьох подіях. На пісню «Я хочу» понад 75 000 користувачів мережі TikTok записали відео, серед них навіть є тренд на запис сюжетів про вагітність, адже кожна мама бажає своїй дитині щасливого майбутнього, про що й співається у даній композиції. Особливу популярність пісня має й на платформі YouTube: 273 000 переглядів та безліч коментарів з подякою Маші за цей трек. 


«Я вдячна всім за підтримку, вдячна за увагу до моєї творчості. Це надзвичайно цікавий, але й нелегкий шлях мого життя. За рік я зрозуміла, що співати для мене, як дихати. Ваша віддача це найцінніше, що може бути для молодого артиста, а я своєю чергою обіцяю, що буду продовжувати творчий шлях, які б перешкоди на ньому не траплялися», – прокоментувала Маша річницю. 

 

Також варто зазначити, що Маша Данілова з піснею «Я хочу» багато разів виступала на благодійних концертах для дітей з деокупованих територій та вимушених переселенців, даруючи їм підтримку та надію на щасливе майбутнє.