Home

Сльози радості: Соломія Вітвіцька влаштувала зустріч тата-захисника з донькою і дружиною в ефірі «1+1 Україна»

 

Під час спецефіру «Незалежність. Хоробрі серця» ведуча ТСН Соломія Вітвіцька здійснила мрії дівчат-підопічних НДСЛ Охматдит Насті та Віки. Раніше ведуча провела подругам екскурсію та показала залаштунки телеканалу «1+1 Україна».


https://youtu.be/wQUMPfFjj8A?si=SUbZP0JNdpTGX-ap 


16-річна Віка та 14-річна Настя - подруги, які спершу познайомилися ще у реанімації полтавської лікарні, а пізніше доля звела їх в Охматдиті. Тепер дівчата лежать в одній палаті у відділенні ургентної хірургії. Ще на першій зустрічі з Соломією Вітвіцькою на каналі «1+1 Україна» вони розповіли свої мрії на майбутнє. Так, виявилося, що Віка мріє стати телеведучою. Тож Соломія одразу запропонувала дівчині втілити цю мрію у реальність: на День Незалежності провести святковий ефір разом. Настя ж раніше розповідала, що мріє зустрітись зі своїм улюбленим співаком – DZIDZIO. Вона неодноразово бувала на його концертах й знову хотіла побачити зірку. Соломія зв’язалася з артистом, і він одразу погодився та завітав на прямий ефір, чим викликав справжні непідробні емоції щастя у дівчат. Співак також пообіцяв допомогти організувати для Насті фотосесію.

 

«Я сиділа поруч з дівчатами й бачила, що коли DZIDZIO подарував квіти - жодних емоцій у них не було. І за мить, спочатку Віка таки впізнала свого кумира, а тоді уже у Насті теж округлилися очі, а тоді здивування, радість, захоплення! Щаслива бути свідком здійснення цієї дитячої мрії - зустрічі з улюбленим артистом. І дякую Михайлу, що все вдалося!», – ділиться Соломія Вітвіцька.


Та головний сюрприз чекав попереду: Соломія Вітвіцька та команда ТСН зробили все можливе, аби на День Незалежності здійснилися всі мрії, навіть найпотаємніші. Раніше під час екскурсії каналом, Настя поділилася з ведучою, що дуже переживає за свого батька, який зараз захищає нашу країну на фронті. Чекала його на свій день народження, але він не зміг приїхати. Цього дня сюрприз чекав як на дівчинку, так і на її маму Ліну, – тато-захисник все ж таки приїхав до родини на один день. Сім’я не могла стримати сліз та повірити у те, що вчорашня мрія стала сьогоднішньою реальністю. 

  

«Коли ми говоримо про хоробрі серця - ми усі розуміємо, що це про всіх українців. Мрії обов’язково мають здійснюватися. А особливо – дитячі! Було складно домовитись, щоб тата Насті відпустили на день, але все вийшло просто супер. Ну хіба це не диво?», – говорить ведуча, також не стримуючи сліз радості. 


Ще більше історій героїв України, на чиїх плечах тримається незалежність – розповіли у спецпроєкті каналу «1+1 Україна» – «Незалежність. Хоробрі серця».