Home

VOGUE Португалія публікує ексклюзивне інтерв'ю та фотосет Тіни Кароль

VOGUE Португалія публікує Ексклюзивне інтерв'ю та фотосет Тіни Кароль та Дайан Уоррен у рамках світової промо компанії пісні. 

  

"Я хотіла знайти правильні слова, що любов і мир мають жити всередині нас, і всі ті, хто вірить у формулу миру без війни та хто зараз підтримує Україну, повинні триматися за руки сильніше, хоч би де вони перебували, щоб створити мирне життя на планеті разом. Я рада, що реакція на пісню - фантастична, дуже приємно бачити, як люди по всьому світу слухають цю пісню і пишуть дописи, в яких йдеться про те, що це дає їм більше сил для боротьби,", 

- каже Даян Воррен в інтерв'ю Vogue Португалія.

 

Для Тіни Кароль співпраця з Даян Воррен стала виконанням особистої місії, адже "One nation under love" - пісня соціальна.


"Пісня "One Nation Under Love" з Дайан Воррен стала символом єдності довкола України на світовій арені, як у соціальному, так й у політичному плані. У музичному сенсі це складна пісня, вона вимагає потужного вокалу, музичної грамотності та здатності підтримувати вокальний тон від початку до кінця. Проте для мене це не лише цікавий творчий досвід, а й можливість поговорити зі світом про Україну, використати м'який, але відомий вплив культурної дипломатії. Ми маємо постійно пояснювати за кордоном, що Україна не є ворогом, що на нас напали та що це масштабне вторгнення в нашу державу - бо агресор не спить і робить проти нас свою підступну пропаганду",  

- сказала Тіна Кароль в інтерв'ю для Vogue Португалія.

  

Португальський Vogue вважаються одним з самих впливових видань у світі через свої неординарні та креативні фотосесії та матеріали.