Home

Зірка британського реаліті-шоу «Острів кохання» та інфлюенсерка Кеді Макдермотт одягла весільну сукню українського бренду

Першими про це надрукували британські Daily mail: Love Island's Kady McDermott is spotted in a wedding dress and veil at St Paul's Cathedral after splitting from Ouzy See | Daily Mail Online.

 

Далі підхопили інші європейські ЗМІ.

 

Дівчину помітили у білому вбранні під час зйомки біля собору Святого Павла в Лондоні. На Кеді МакДермотт – сукня від українського бренду Kotapska Bridal Couture, який створили сестри Ірина и Людмила Котапські з міста Чернівці.

Сьогодні колекції Kotapska Bridal Couture продаються у понад 250 весільних салонах по всьому світу. Особливу популярність бренд завоював на ринках Німеччини, Франції, Португалії, Італії, потіснивши навіть локальних лідерів. Сукні бренду прикрашають весілля не лише в європейських, а також в країнах Америки й Азії.

  

У Лондоні бренд проводив зйомку капейну та лукбуку нової колекції, яка буде представлена в кінці цього року. Пишаємось українцями, які підкорюють світ, не дивлячись ні на що.