Home

Лірична душа KOLA та ADAM презентували спільний трек «Зорепади»

8 вересня лірична душа KOLA та романтичний співак ADAM презентували спільну пісню «Зорепади», композицію про світле й чисте почуття, яке буває між щиро закоханими.

 

Ця робота буде близька і зрозуміла кожному, хто хоч раз в житті відчував чарівний спокій поряд з коханою людиною. Той самий момент, коли байдуже на погоду, події у світі, проблеми на роботі та думку оточення, коли «нема нікого в світі тільки ми одні». 

«Пісня про спокій, про справжню любов та щирі почуття. Про те, коли тобі добре тут і зараз з людиною, яку ти дуже любиш. Тобі добре не тому, що ви кудись поїхали, у вас якісь розваги, а ви просто разом, тільки вдвох. Ця пісня про те, щоб бути без телефонів і буденних справ, просто приділити час одне одному, побути вдвох. Цього так мало зараз, але це дуже важливо для кожної пари. Хочеться, щоб таких моментів було якомога більше у всіх закоханих. Також ця пісня про віддачу. Що ти готовий своїй людині подарувати і віддати все, аби вона просто дивилась тобі в очі. Про магію взаємності цієї віддачі», – прокоментувала KOLA прем’єру.

 

Пісня є результатом спільної творчості Михайла та Насті, тому в ній успішно збалансовані чоловіча та жіноча лінії, що робить її ідеальною для освідчення в коханні одне одному. Світла й ніжна композиція також подарує слухачам приємні спогади часу, проведеного з коханою людиною. Прослухати «Зорепади» можна на всіх стрімінгових платформах.