Home

У Києві пройшов благодійний «Fashion Talk» від засновниці благодійного фонду «United for Freedom»

У Києві 19 вересня відбувся благодійний захід «Fashion Talk», на якому учасники заходу мали можливість особисто поспілкуватись з представниками сфери моди про її сучасні тенденції в Україні, які передають справжнє ДНК нації.

 

Модераторкою заходу виступила шеф-редакторка сайту vouge.ua Віолетта Федорова. Ведучим заходу був Антон Житлов. Ініціатором та організатором події стала Ірина Адоніна, засновниця благодійного фонду «United for Freedom». 


У рамках заходу почули виступи від представників індустрії моди: співзасновниці та СЕО Ukrainian Fashion Week Ірини Данілевської, відомої української дизайнерки та власниці бренду GASANOVA Ельвіри Гасанової, дизайнерки та власниці бренду W8LESS Анни Шаш, а також засновниці бренду Eternal Василини Ковальчук.

   

«Мені дуже приємно, що сьогодні наш благодійний захід підтримали визначні постаті української моди. Їхня присутність надихає та підкреслює важливість цієї події та роботу мого фонду «United for Freedom». Разом ми сьогодні не тільки дізнались більше про українську моду сучасності, але й зібрали кошти, які будуть направлені на перевезення крові для ДонорUA. Я, як і кожен українець, щиро вдячна Збройним силам України за можливість організовувати такі заходи та об‘єднувати всіх нас разом. Також хочу висловити подяку ресторану "Бути Sofie" за відмінну кухню та гостинність закладу», - поділилась Ірина Адоніна.


Під час події відбувся благодійний аукціон, на якому пропонувалися для розіграшу картини відомої української художниці Анни Чичеріної, мерч від ДонорUA із зображенням символу компанії #Розквітай, який був розроблений спікеркою заходу – Анною Шаш. Також були представлені лоти: хустка від ліричної душі KOLA та браслети, виготовлені з вугілля з Вугледару, що стали частиною проєкту "Оберіг України", амбасадором якого є олімпійський чемпіон і чемпіон світу зі спортивної гімнастики Олег Верняєв.

    

Партнерами заходу виступили: бренд французької дерматокосметики Uriage, центр лікування волосся та шкіри голови Юлії Седлецької, бренд натуральних свічок SOїVKA, український бренд одягу ETERNAL, бренд натуральних косметичних засобів APIVITА та Квіткарня «Ю» – квітковий корнер сучасних українських букетів та подарунків. 


Отримані кошти з благодійного аукціону будуть направлені на перевезення крові для проєкту ДонорUA.