Home

ГОЛОВНА ЛІРИЧНА ПРЕМ’ЄРА ОСЕНІ! Катерина Бужинська та Михайло Грицкан - "Затримайся хоч на мить"

Народна артистка України Катерина Бужинська та Заслужений артист України Михайло Грицкан презентували нову дуетну роботу «Затримайся хоч на мить».

 

Месседж цієї пісні в тому, що незважаючи на будь-які життєві обставини, важливо не забувати про найцінніше, адже все минає, а кохання вічне.


«Нам всім не вистачає в сьогоднішній час справжніх почуттів, щирості і цього божественного. Пісня «Затримайся хоч на мить» показує, що кохання - це якраз те почуття, яке дає людям крила, надію. І саме під час війни кохання дає силу», - так описує прем’єру Катерина Бужинська.


«Ми живемо в непростий час. І дуже важливо в потрібний момент затриматись на мить, поглянути в очі і сказати ті слова, які тримаєш у серці. Це може змінити життя і наповнити його новим сенсом. Під час цієї пісні хотів би, щоб всі пригадали найкращі моменти свого життя, які були, які є і які ще обов'язково будуть», - поділився співак Михайло Грицкан.

 

Автором композиції є відомий поет Олександр Яременко, який написав більше ніж 1000 пісень. 


Варто зазначити, що артисти об'єднались у великий тур «ВОЛЯ» з метою допомоги  рідній Україні. На кожному концерті виконавців проходить благодійний аукціон, всі кошти з якого йдуть на потреби наших захисників. Від початку війни з усіх концертів за участі Михайла та Катерини на благодійність було спрямовано близько 4 млн грн. 

 

За наказом Головнокомандувача Збройних сил України, генерала Валерія Залужного #1636 від 23 липня 2023 р., було нагороджено Народну артистку України Катерину Бужинську та Заслуженого артиста України Михайла Грицкана відзнакою «ЗА СПРИЯННЯ ВІЙСЬКУ».

 

Артисти продовжують спільну роботу на культурному фронті, наближаючи нашу Перемогу.