Home

Українська співачка KOLA на білборді у Нью-Йорку на Times Square з піснею «Бути простим»

Музика українських виконавців продовжує підкорювати світ. Цього місяця обличчям обкладинки Spotify Equal стала співачка KOLA. Банер з її зображенням з’явився на Times Square в Нью-Йорку.

 

Плейлист EQUAL від Spotify – це низка музичних підбірок, що видаються в ефір у понад 50 країнах світу. Дана ініціатива спрямована на популяризацію музичної творчості жінок з усього світу. Підбірку листопада EQUAL Ukraine очолила KOLA зі своєю новою піснею «Бути простим», прем’єра якої відбулася минулого тижня. В рамках цієї програми сьогодні на Times Square у Нью-Йорку з’явився білборд зі світлиною KOLA, а її композиція буде додана до плейліста EQUAL Global з майже мільйоном підписників.


«Це дуже приємний досвід і відповідальна місія, адже про Україну все більше й більше говорять у світі не тільки через війну, а й через культурну складову нашої країни. Проєкт EQUAL від Spotify було запущено 2021 році у Міжнародний жіночий день, і він теж є способом боротьби за рівність наших прав, зокрема у музиці. І це важливо, адже музика може допомогти сформувати майбутнє. «Бути простим» – це дуже особлива для мене пісня. Я сподіваюсь, що ви почуєте її message, тому що це щастя – бути простим», – прокоментувала KOLA.

 

Прослухати плейлист EQUAL UKRAINE та звернення KOLA можна за посиланням.
Пост KOLA за посиланням.