Home

На Invest Weekend за рекордну суму продали картину відомої художниці

З 24 по 26 листопада Буковель перетворився на епіцентр інвестиційних можливостей.  Invest Weekend об’єднав 400 підприємців та інвесторів. Окрім виступів спікерів, форум мав на меті зібрати кошти для військових. 

 

Серед лотів були представлені: кава зі спікерами, картина української художниці Irina Tretiak, та прикраси від ювелірного дому Kimberli. А ось лот – картина відомої художниці Соні Морозюк побив рекорд.


Натхненна спільною колекцією “КохаYou” з ювелірним будинком Kimberli Соня Морозюк створила особливу картину. Вона пішла з молотка за рекордні  22 000$, які будуть передані на потреби  3-ї окремої штурмової бригади. Це особистий рекорд художниці – найдорожча картина в її творчій історії.


Загалом на Invest Weekend, організований девелопером Ігорем Ільчишеним було зібрано 1 624 706,96 грн на потреби 3 штурмової бригади. Всі кошти зібрано за допомогою благодійного фонду “Перемога”.

  

Також в рамках форуму спікер, журналіст Дмитро Гордон зібрав на потреби військових 705 300, 00 + 3 дрони. 

  

Загалом на Invest Weekend виступили 22 спікера, які поділилися власним досвідом у сфері інвестування в Україні. За три дні на форум завітало більше 400 учасників з усієї України. Окрім виступу ключових спікерів, на учасників чекали панельні дискусії, ворк-шопи, Q&A сесії, бранчі, потужна синергія інвестицій, бізнесу, мистецтва та людей з соціально відповідальною позицією.