Home

«Вонка» та інші гарячі прем'єри: що нового на Київстар ТБ

Кінострічки, які вийшли у світовий прокат наприкінці 2023 року, вже можна переглянути легально на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ

 

Українським глядачам на Київстар ТБ стали доступні свіжі кінохіти: музичне фентезі «Вонка» з Тімоті Шаламе в головній ролі, діснеївський мультфільм «Бажання», супергеройський фільм «Марвели» та приквел «Голодних ігор» — стрічка Френсіса Лоуренса «Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій»


Обирайте новинку, яка вам до вподоби, запасайтеся попкорном і вирушайте в подорож цим кіносвітом.


«Вонка»

Музичний фентезійний фільм розповідає дивовижну історію про те, як найбільший у світі винахідник, фокусник і шоколатьє став тим Віллі Вонкою, якого ми знаємо сьогодні. На початку кінострічки юний Вонка прибуває до мальовничого неназваного містечка, яке чимось нагадує Рим або Лондон. Бажаючи відкрити магазин, що славитиметься своїм шоколадом, ще молодий і бідний Віллі виявляє, що цією індустрією керує картель жадібних шоколатьє. Повний ідей і рішучості хлопець починає шматочок за шматочком змінювати систему, що відділяє його від заповітної мрії. 


«Бажання»

Історія розповідає про кмітливу дівчину-ідеалістку, яка загадує настільки сильне бажання, що на нього відгукується космічна сила — маленька кулька безмежної енергії. Щоб врятувати свій народ, вони протистоять лихому королю. Адже коли воля однієї сміливої людини поєднується з магією, можуть відбуватися дивовижні речі.


«Марвели»

Фентезійний пригодницький бойовик, в якому героїні Керол Денверс вдалось віднайти себе, перемігши тиранів Крі та помстившись Абсолютному Інтелекту. Але через непередбачувані наслідки їй доводиться взяти на себе тягар дестабілізованого всесвіту. Одного разу обов’язок кличе Капітан Марвел в аномальну червоточину, пов’язану з Крі. Там сили Керол набувають неочікуваного зв’язку із силами її супер-фанатки Камали Хан, відомої як Міз Марвел, і названої племінниці Моніки Рамбо, астронавтки космічної станції Т.Е.С.А.К. І ось таке незвичне тріо має об’єднатися та навчитися працювати злагоджено, щоб врятувати всесвіт. А називатимуть їх Марвели.


«Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій»

Історія про молодого Коріолана, який є останньою надією його роду, колись гордого клану Сноу, що впав в немилість післявоєнного Капітолію. Оскільки його статки та життя опиняються під загрозою, Сноу неохоче стає наставником Люсі Грей Берд, триб’юта зі збіднілого Дистрикту 12. Але після того, як Люсі Грей зачаровує аудиторію Панема, Сноу бачить можливість змінити 


їхню долю. Незважаючи на те, що все, над чим він працював, висить на волосині, Сноу об’єднується з Люсі Грей, щоб переломити ситуацію на свою користь. Розриваючись між добром та злом, Сноу вирушає в гонитву з часом, щоб вижити і з’ясувати — зрештою він стане співочою пташкою чи змією.


Ці фільми можна купити або орендувати на Київстар ТБ. Також у глядачів є можливість спробувати усі переваги сервісу з максимальним пакетом Преміум HD за промокодом CINEMADAY7 на 7 днів. 

Дивитися Київстар ТБ можна з будь-якого пристрою: телевізора, планшета, ноутбука чи смартфона. Платформа кіно та телебачення нараховує понад 370 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу та містить найбільшу кількість відеоконтенту, виготовленого в Україні з-поміж інших ОТТ-платформ.