Home

Українська співачка Джуляна з новою піснею «Healing» та закликом до світу: «людству потрібне зцілення»

Kyiv, 12.01.2024

Українська співачка і автор пісень Джуляна повідомляє про вихід свого синглу «Healing».

 

Пісня є вишуканим класичним рок-твором із відтінком драматичного ретропоп-звучання. Написана в співпраці з давнім другом - рок-гітаристом Тоні Евансом, пісня має потужне звучання з сильним звуковим ландшафтом, що нагадує роботи артистів 80-х.


"Це не черговий розважальний трек і навіть не глибока пісня про внутрішній конфлікт, які я дуже люблю писати..." - каже Джуляна.


"Перебуваючи і працюючи в Україні під час війни, яку Росія розв'язала проти України, я кожного дня є свідком страждань мого народу і моєї країни, коли їх холоднокровно знищують. Також я постійно думаю про те, скільки ця війна та інші війни, які відбуваються в багатьох країнах світу, додають шкоди і без того скомпроментованому навколишньому середовищу вибухами, руйнацією хімічних та інших підприємств, фосфорними бомбами та іншими наслідками усіх видів зброї...."



"Коли я писала пісню, в моїй голові постійно крутилася фраза «The giant is crying». Наша планета величезна й могутня, та скільки болю їй завдає  людський рід... Адже вона не бетонна куля, вона є живим організмом, глобальною біологічною екосистемою. Та людство наполегливо й планомірно знищує середовище свого існування. І це зараз відбувається в усьому світі..


Жодні застереження про глобальне потепління, жодні стихійні лиха не можуть змусити людське EGO зупинитись у своєму непомірному жаданні влади...."