Home

MASHA DANILOVA випустила прем’єру разом з військовим, бандуристом Володимиром Трибелем KAPELA


Сьогодні MASHA DANILOVA випустила акустичну версію своєї пісні «Навіщо» разом з артистом Національної капели бандуристів Володимиром Трибелем, який наразі є військовим, і присвятила цю роботу другій річниці повномасштабного вторгнення.

 

Пісня пронизана особистими переживаннями, які переслідували співачку з початку повномасштабної війни. А також висловлює підтримку всім українцям, які чекають на повернення своїх захисників з передової. 


Акустична версія – це друге життя і друге дихання для пісні «Навіщо», які подарували цій пісні чарівна бандура, талановитий, мужній захисник нас із вами – Володимир і нова я, доросла…та, яка чітко розуміє, про що співає, адже ця історія зараз стосується мене і моєї сімʼї безпосередньо”, – розповідає MASHA DANILOVA.

 

Володимир Трибель KAPELA емоційно підсилює звучання цієї пісні і тим самим передає власні почуття та переживання щодо війни в нашій країні. Разом з Машею вони створили неймовірну роботу, яка дала не тільки іншого сенсу пісні “Навіщо”, а й відгукнеться у серці кожного українця. 


“Бандура в поєднанні з чарівним та потужним голосом Маші дали свій результат, на мою думку, вийшло гарно. Маша дуже влучно передає настрій пісні, я намагався і не заважати вокалу, але щоб і бандура співала”, – коментує спільну роботу KAPELA 


Прослухати акустичну версію пісні «Навіщо» можна на всіх музичних платформах.