Home

Настя Каменських зібрала більше мільйона гривень для ЗСУ в турі «Я — Україна»

Основною метою туру співачки було не тільки подарувати позитивні емоції та щастя глядачам, а і зібрати якнайбільше грошей для військових та гуманітарних потреб. 

 

Окрім донатів з кожного квитка, на концертах були організовані аукціони, всі кошти з яких пішли на благодійність. Загалом, завдяки всеукраїнському туру та першому великому сольному концерту в Києві, артистка змогла передати на потреби ЗСУ більше мільйона гривень та дві тонни гуманітарної допомоги.

Друга частина туру відбувалась у прифронтових містах під постійні тривоги. Наприклад, у Кременчуці через повітряну тривогу Каменських мусила зупинити свій виступ. Але разом із глядачами та музикантами артистка заспівала в укритті. Сильні і мужні українці приходили отримати свою порцію позитивних емоцій. Усі концерти артистки пройшли з аншлагом.

В другій частині туру вдалось зібрати 263 тисячі гривень. 215 тисяч гривень були спрямовані на потреби проєкту волонтерки Тати Кеплер “Птахи”, який займається тактичною медициною. 48 тисяч артистка передала на потреби 129 бригади

РУБпАК підрозділу «ARMAGEDRON» Авдієвського напрямку.

На кожен концерт туру були запрошені військові медики. Також у Кривому Розі та Кам'янці на концерт завітали підопічні центру підтримки біженців «Я — Маріуполь».
 На концертах проходили аукціони, усі зібрані на яких кошти пішли на благодійність. Наприклад, у Вінниці продали прапор, що був підписаний хлопцями з спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України «АРТАН». Бійці цього спецпідрозділу залучені в найскладніших битвах та спецопераціях. А у Полтаві футболку Андрі́я Пятова — українського футболіста, багаторічного воротаря донецького «Шахтаря» та лімітовані картини від талановитого українського митця Дмитра Кришовського, роботи якого зберігаються в приватних колекціях Бельгії, Франції, Англії та США.
 За кошти, які було зібрано на концертах першої частини туру “Я — Україна”, було придбано три автомобілі, які зараз на передовій допомагають нашим захисникам боротися з ворогом. А ще разом з ГО «Сенсоріка» артистка і її команда розіслали близько 2 тонн гуманітарної допомоги тим, хто її потребує.