Home

Вагітна телеведуча Іванна Онуфрійчук розсекретила стать дитини під час гендер паті

Іванна Онуфрійчук опублікувала у своєму блозі чутливе відео з гендер паті, на якому вони з рідними дізнаються стать малечі, а також розповіла, куди спрямують зібрані під час свята кошти.

 

Українська телеведуча та засновниця благодійного фонду IvAlive Іванна Онуфрійчук не так давно повідомила радісну новину – вони з чоловіком чекають на перше немовля. А вже сьогодні Іванна опублікувала у своєму блозі чутливе відео з сімейного свята baby shower, на якому всі рідні дізналися, хто ж от-от народиться в Іванни та її чоловіка Алмаза. На відео чути, як дитячий голос звертається до всіх присутніх, а в кінці зізнається – чекайте на хлопчика!


Допис із заявленням статі тут.

   


Хоч майбутні батьки знали, на кого вони чекають, як розповідала Іванна в інтервʼю для 1+1, але в найемоційніший момент сліз не зміг стримати ніхто. Іванна зізнається, що завжди мріяла, аби першим у неї народився син, а її чоловік – казахський бізнесмен Алмаз дуже чекав спадкоємця. 


Та на цьому радісні новини зі свята не закінчились. Пара повідомила, що вони попросили гостей не нести подарунків майбутній дитині, бо хотіли розділити любов і тепло з тими, хто цього потребує зараз більше. 

На своїй сторінці в Instagram Іванна написала:


“Ми з чоловіком подумали, що наш син ще не народився, але вже оточений любовʼю. А є ті, кого позбавили можливості бути улюбленою дитиною своїх батьків. Замість подарунків на baby shower гості зробили донати, до яких ми з чоловіком доклали власну пожертву. Всю суму у розмірі 15 тисяч доларів ми перерахуємо в український благодійний фонд “Діти Героїв”, який надає довгострокову підтримку дітям, що втратили одного чи двох батьків внаслідок війни в Україні”

 

Знаменитість зазначила, що зібрані кошти підуть на те, щоб відправити групу дітей українських Героїв у табір, де вони зможуть пройти реабілітацію та отримати психологічну допомогу від кваліфікованих спеціалістів. 


Нагадаємо, що Онуфрійчук до повномасштабного вторгнення жила на дві країни та була ведучою шоу “Танці з зірками”. Останні 2 роки вона проживає у Швейцарії, де створила власний благодійний фонд IvAlive, який опікується українськими дітьми-біженцями та їхніми мамами.