Home

“Мій хлопець зрадив мені з моєю найкращою подружкою”: Diana Gloster поділилася подробицями особистого життя


18 травня український Youtube-простір поповнився новим відвертим проєктом: Анна Трінчер разом з найкращими подругами Diana Gloster, Анітою Соловей та Лерою Leruini презентувала шоу “Перепрошую”.
 "Перепрошую" – це шоу з найвищим рівнем щирості в українському медіапросторі, де чотири подруги діляться подробицями особистого життя, обговорюють гострі питання та відверто спілкуються про речі, які не заведено підіймати в публічному просторі. Кожен випуск, зокрема і перший, що присвячений темі сексу, не лише з усіх сторін розкриває предмет розмови, а й знайомить глядача ближче з героїнями шоу. 

Зокрема співачка та сонграйтерка Diana Gloster вперше поділилася інтимними подробицями власного життя, розповіла про свій перший секс та досвід пережитої зради у стосунках. Дівчата підняли також багато соціально-важливих тем, таких як фемінізм, мізогінія та статева освіта.
 “Я до 14 років вважала, що секс – це коли люди оголеними лежать під ковдрою. Я й уявити не могла, що одна частина чоловіка безпосередньо “заходить” в жінку. Коли я вперше дізналася про це від однолітків, то спочатку не могла повірити, а потім не розуміла, чому однолітки так сміються з мене”, – Diana Gloster розповіла про відсутність власної статевої освіти у підлітковому віці.

Дізнатися більше про статеве становлення Diana Gloster, а також й інших учасниць проєкту Анни Трінчер, Аніти Соловей та Лери Leruini можна, переглянувши шоу “Перепрошую” на YouTube-каналі Анни Трінчер.