Home

Ольга Харлан в інтерв’ю Марічці Падалко відверто розповіла про проблеми зі здоров’ям під час Олімпіади в Парижі

Ведуча ТСН та 1+1 Марафон Марічка Падалко взяла ексклюзивне інтервʼю в олімпійської чемпіонки Ольги Харлан одразу після її повернення з Парижу. Розмова вийшла на офіційній сторінці ТСН на YouTube.

  

Під час інтервʼю Падалко поділилась з глядачем щемливою історією, коли бойфренд Ольги Харлан, італійський фехтувальник Луїджі Самеле здивував і розчулив її своєю відповіддю щодо бронзової медалі своєї коханої. 

 

«Він написав: «Я в цьому ніколи не сумнівався. Оля для цього народжена. Завдяки їй я навчився як битися до кінця. Вона це зробила, тому що вона українка, а ви ніколи не здаєтесь» - поділилась ведуча, яку до сліз розчулили слова італійського спортсмена, де він описав силу та безстрашність українського народу. 

 

Харлан відверто зізналась, що протягом всього періоду підготовки до Олімпійських ігор в неї було багато проблем зі здоровʼя. У спортсменки почалися сильні приступи мігрені, які дуже заважали їй у тренувальному процесі та підготовці до змагань. 

 

«Намагалась тренуватися з мігренню. Я боялась, що таке може статися на Олімпіаді. Я повинна фехтувати на Олімпіаді, я не можу просто взяти і відмовитись, бо в мене мігрень або я хворію. Це не про мене», - відверто зізналась Ольга. 

  

Також чемпіонка зізналась, що схудла під час Олімпіади на 4 кілограми. Причиною зниження ваги був стрес і небажання їсти будь-яку їжу. 

 

«Я не могла їсти, в мене був великий стрес. Я не спала нормально. Просто намагалася про це не думати».

 

Ольга Харлан поділилась також планами на майбутнє і розповіла, чи буде на Олімпіаді-2028 в Лос-Анджелесі. За її словами вся команда і тренерський склад хочуть бачити її на наступній Олімпіаді і їй самій це було б цікаво. Спортсменка також розповіла, що вік у фехтуванні не важливий і не є перепоною на шляху. До речі, Олімпіада в Лос-Анджелесі у Ольги буде вже п’ятою за рахунком.