Home

“Я також неідеальна!”: Катерина Осадча ділиться секретами свого життя у день свого 41-річчя

Сьогодні, 12 вересня, свій день народження святкує ведуча телеканалу «1+1 Україна» та авторка волонтерського проєкту з пошуку зниклих «Знайти своїх» Катерина Осадча.


Ексклюзивно для редакції сайту “1+1” іменинниця розповіла про пошуки сили в собі, емоційні гойдалки під час війни, мрії, плинність часу та правила свого життя. Для багатьох жінок вік – табу, проте не для Катерини:

 

“Для мене вік – це лише цифра. Усередині мені років 27, не більше. Днями я поїхала до Дніпра і стала на вейксерф. І зрозуміла, що насправді не існує віку у паспорті, існує вік у голові. Мені подобається мій вік, тому що у мене вже достатньо досвіду, щоб робити серйозніші речі, ніж ті, що я робила у 20. Але в мене ще багато сил, енергії, задору, жаги до життя, і мені здається, що це взагалі ідеальний вік. Я вважаю, що 50 – це нові 20, тому в нас багато часу в запасі!”.


За словами ведучої, в запасі й планах не лише багато часу, але й проєктів. До них Катя сподівається повернутися найближчим часом, після завершення війни. Тому, у свій особливий день загадує найзаповітніше для всіх нас бажання. Осадча зізнається, що, як і всі українці, перебуває в стані емоційних гойдалок, проте рятується роботою, дозвіллям із рідними й хобі, зокрема читанням. Своїми книжковими рекомендаціями ведуча активно ділиться в Instagram, а за роль соціальних мереж у сучасному житті каже:


“Ідеальні картинки зовсім не такі ідеальні, як вам здається. Ми знаємо, що за посмішкою в Instagram можуть стояти ночі сліз та нещасливі долі. І це у 80 відсотків випадків, знаючи людей, які популярні в Instagram. Я також неідеальна! Я теж дивлюся, що в 41 у мене з'явилися зморшки під очима, у мене не такий ідеальний прес, як би я хотіла, тому що я не займаюся спортом так, як мала б займатися. Є речі, які мене не влаштовують, але я стараюсь любити себе такою. Раджу всім жінкам не дивитися на інших, а дивитися на себе. Пробувати ставати прикладом для інших, і тією людиною, з якою вам добре, на яку ви би хотіли рівнятись. Нехай та людина, на яку ви хочете бути схожою – це будете тільки ви. Будьте самими собою. І нехай вам з собою буде, в першу чергу, добре”, – ділиться Катерина Осадча.


Читайте повне інтерв’ю з  Катериною Осадчою на сайті “1+1”