Home

Даша Квіткова зачитала реп з Klavdia Petrivna!

Відома українська інфлюенсерка та амбасадорка соціальних проектів Даша Квіткова зачитала реп у колабі з Klavdia Petrivna заради великого збору співачки на  військову форму для жінок-захисниць.

 

Klavdia Petrivna та Даша Квіткова обʼєдналися, щоб привернути більше уваги до «Відкритого Клавиного Збору», що проводиться у партнерстві з Фондом ARM WOMEN NOW. Метою збору є забезпечення українських жінок-військових якісною зимовою формою. 

Відомі дівчата зняли разом ефектний ролик, який виклали у спільному пості у Instagram. 

Даша Квіткова, яка вперше в житті зачитала реп для благодійної колаби поділилася своїми емоціями: 

- Ще декілька місяців тому я була впевнена, що ніколи в житті не буду співати та читати реп, а сьогодні дебютувала, ще й заради такої важливої мети. Це був виклик, але я рада, що ми зробили це разом з Клавою! Підтримуйте її збір і допомагайте, будь ласка, так, як можете.

 

Klavdia Petrivna додала до реп-частини Даші власний флоу, не залишаючи сумнівів, що українці разом — справжня сила: 

Хто б міг подумати, що коли-небудь ми з Квітковою разом заспіваємо… В нас з Дашею вийшла доволі експериментальна колаборація — спільний меседж підтримки жінкам-військослужбовцям. Я щиро вірю, що наше спільне відео обʼєднає ще більше людей, які підтримають захисниць своїми донатами. Тож, я всіх закликаю не залишатися байдужими

 

У відео Даша Квіткова постала у новому для себе образі королеви хіп-хопу. Разом з Klavdia Petrivna вони кидають виклик усім своїм підписникам, які ще не задонатили на підтримку українських захисниць: https://www.instagram.com/reel/DAF2DsDI8kN/?igsh=eThhZTAwMjk0N3p5 

У соціальних мережах відео завірусилось за лічені хвилини, зібравши вже більше 500 тисяч переглядів і коментарів підтримки: «Це підпал! Піду задоначу», «Ви маєте це дропнути!», «Усім зимову форму!». 

 

Задонатити на «Відкритий Клавин Збір» можна вже зараз за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/5Z4nvWbs5G