Home

Серіали, що надихають!

«Велика маленька брехня»

Американський драматичний телесеріал каналу HBO, створений Девідом Е. Келлі. За однойменним романом австралійської письменниці Ліани Моріарті.

Драма удостоїлася безлічі нагород, серед яких чотири "Золоті глобуси" і вісім премій "Еммі", отримала позитивні відгуки кінокритиків і заслужила любов мільйонів глядачів по всьому світу.

 

Історія життя трьох жінок, які опинилися на роздоріжжі.

Три сім'ї. Три жінки. Три матері.

 

Мадлен, весела, дотепна, мати трьох дітей. Вона завжди готова прийти на допомогу подрузі, захистити тих, кого несправедливо образили, проте її обурює, що її колишній чоловік з новою дружиною оселився поруч, а їхня спільна дочка-підліток, більше любить батька, аніж мати.

 

Селеста, багата і дуже красива, мати чудових хлопчиків-близнюків. Їх з чоловіком вважають найщасливішою парою в містечку. Однак за зовні благополучним фасадом їхнього шлюбу ховається страшна таємниця.

Джейн, молода мати-одиначка, недавно переїхала в містечко на узбережжі, а тому її нерідко приймають за няню, а не за матір власного сина.

 

Здавалося, ніщо не віщує біди, але часто, коли людина починає вірити у власну брехню, це призводить до трагедії. Тихе містечко на березі океану раптово стрясає скандал. На вечірці для батьків, організованій у єдиній місцевій школі, сталися чи то нещасний випадок, чи то бійка між дорослими напідпитку, чи то вбивство...

 

«Чому вбивають жінки»

 

Це чорна комедія, яка розповідає про трьох абсолютно різних жінок. Кожна з них - представниця свого покоління. Головні героїні чудово знають, чого хочуть від життя, але домагаються цього різними шляхами.

 

Одна з них - жінка з шістдесятих років, яка працює простою домогосподаркою. Вона дуже мрійлива. Героїня не сподівається на серйозні зміни в житті, тому намагається звикнути до нинішнім становищем.

 

Друга жінка - світська левиця, зірка шоу-бізнесу з вісімдесятих років. Контраст відчувається буквально відразу ж. Персонаж дуже егоцентричний і впевнений в собі, але все ж теж відчуває деякі внутрішні душевні переживання.

 

Третя героїня буде - представниця молодого покоління нашого часу. Вона - чудовий адвокат, яка теж думає про те, як жити далі.

 

Всі героїні думають про це, адже їх зрадила кохана людина. Жінки, що зіткнулися з зрадами в різні роки життя, виявляються змушені боротися з найстрашнішим ворогом - власною гордістю.

«Ранкове шоу»

 

Популярний ведучий ранкового випуску новин Мітч Кесслер опинився в центрі гучного скандалу про сексуальні домагання, що змусило керівництво зняти чоловіка з посади. Його колега Алекс Леві, з якою він пропрацював 15 років, повідомила про цей інцидент в прямому ефірі, ледь стримавши емоції. Поки телестудія перебувала в скрутному становищі, підшукуючи гідну заміну звільненому працівникові, амбітний репортер Бредлі Джексон стала національним героєм, знявши яскравий матеріал про страйки шахтарів, що послужило відмінним приводом для її запрошення на The Morning Show ...

«Покличте повитуху»

 

Серіал заснований на реальних подіях, що відбулися з однієї акушеркою в 50-х роках минулого століття і записаних з її слів письменницею Дженіфер Уорф.

Дженні, одухотворена благородними цілями, перебирається в Іст-Енд, самий бідний і несприятливий район Лондона. Тут вона має намір допомагати людям з рішенням медичних проблем, з якими вони не в силах розібратися в силу фінансових і соціальних проблем.

Героїня селиться в Нонантусе, де проживають черниці. Трудові акушерські будні сповнені яскравих сцен, пов'язаних з особистими історіями кожної пацієнтки, в яких є місце і для сміху і для сліз.

Ціла енциклопедія людських характерів, горя і радощів простих жінок постає перед глядачем через призму непростої медичної тематики.

«Мадам секретар»

 

Головна героїня серіалу "Державний секретар" (Madam Secretary) присвятила своє життя роботі в ЦРУ. Елізабет домоглася результатів, адже вона присвячувала своїй роботі не тільки багато часу, але і сил. Всього лише один раз їй довелося на деякий час покинути свою улюблену роботу. Тепер Елізабет знову повертається на службу, тим більше їй запропонували високу посаду державного секретаря. Ця посада дуже відповідальна, адже від держсекретаря залежить становище країни на міжнародній політичній арені.

Таку відповідальність здатний витримати далеко не кожна людина. В житті країни бувають такі ситуації, коли рішення необхідно приймати в терміновому порядку. Якраз Елізабет і належить приймати такі рішення. Поруч з жінкою є перевірені люди, до яких завжди можна звернутися за порадою. Якщо раніше робота забирала у Елізабет багато часу, то посада держсекретаря потребує повної віддачі8. Про яке особисте життя може йти мова, якщо Елізабет пропадає на роботі? Від її дій залежить цілу державу, а це велика відповідальність і жінці потрібна підтримка близьких людей. Елізабет доведеться багато чого пережити, займаючи місце держсекретаря.