Home

Нова колекція вечірніх і коктейльних суконь в салоні CRYSTAL

Київський салон весільних та вечірніх суконь CRYSTAL презентує нову колекцію. Поєднуючи в собі ноти романтичності та зухвалості одночасно, лінійка підкорює різноманітністю і особливими деталями.

 

В Україні преміальний салон CRYSTAL представляє три різних за характером і стилем бренди суконь: WONÁ, Eva Lendel і REBEL COLLECTION


Перше, що притягує до себе погляд в новій колекції - соковиті фарби виробів і футуристичні забарвлення тканин. Звичні та класичні лінії вечірніх образів вміло перевернули та залишили тільки їхні базові деталі. На додаток до них застосували напівпрозорі тканини, асиметрію, масивну фурнітуру. Не обійшлося також і без трендових пишних рукавів зі складками, глибоких спокусливих декольте та вирізів на спині.

 

Імітуючи блиск мільйона зірок підкорюють серця сукні міні довжини зі шлейфами та вертикальними воланами. Лаконічний крій підкреслює глітерний перелив матерії, створюючи цим образ діви 80-х років у сучасному прочитанні.

  

Відповідний привід для вечірньої сукні не змусить себе довго чекати, всього за декілька днів настане День Святого Валентина, після - Міжнародний жіночий день, не варто забувати і про сезон випускних вечорів - всі ці події точно надихнуть дівчат на створення особливого образу. Приміряти сукні брендів ви можете в салоні CRYSTAL, за адресою: вулиця Шота Руставелі, 34.


CRYSTAL

https://www.instagram.com/crystalsalon.kyiv/