Home

Презентація нового випуску глянцевого журналу «GOSSIP magazine» в ресторані Boho!

 

6 березня відбулась презентація нового випуску глянцевого журналу «GOSSIP magazine» - Березень/Квітень 2020, де героїнею обкладинки стала Ірина Сенюта.

 

Тема номеру: Жінки, що надихають. Саме Ірина Сенюта стала героїнею обкладинки, адже вона є прикладом жінки, що уособлює в собі жіночність, розум та надихає інших на звершення. Ірина завідувач кафедри медичного права ЛНМУ ім. Д. Галицького, голова Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики НААУ. Попри це, Ірина цікава жінка, яка не боїться бути різною!

Ирина Сенюта

В новому, весняному номері, зібрані історії талановитих жінок з усієї України, на прикладі яких ми розуміємо, що немає нічого неможливого. Надихаючі історії з життя та бізнесу, взлети та падіння, розчарування та радість. Це жінки, чий життєвий шлях надихає своїми діями, думками  та зовнішнім виглядом.

Ирина Греба Анна Лобода Виктория Панченко Тина Сизонова  Юлианна ХодаковскаяАлина Фартушна  Юлия ОсмоловскаяСоломия Зеленская Анна Тильняк Юлия Элмэланд Lilu    Анна Мартыненко Алена Бондаренко 

Пригощав напоями «Cidre Royal» - особливий купажний сидр, створений змішуванням натурального ферментованого яблучного соку з соками фруктів і ягід.

 

В рамках презентації нового номеру журналу «GOSSIP magazine» Анна Тільняк провела лекцію, де поділилася власним досвідом на тему користі SMM для кожної людини.

 Анна Тильняк

Журнал зібрав представників ЗМІ, клієнтів та партнерів на ранковий бранч, де кожен зміг познайомитись з журналом та його наповненням.

 Анна Иваненко   Елена КирикЛюбовь Мочалова Анна Лобода   

Партнерами вечора стали: телеканал NEWSONE, напій «Cidre Royal», ресторан Boho.