Home

На шляху до краси разом з Isseimi Ukraine! Інтерв'ю лікаря Лідії Жовтенко


В Україні багато різноманітних косметичних марок, але майже всі з них не люблять розкривати перед читачами секрети створення своїх продуктів. Чесні ж бренди воліють випускати засоби з натуральними складами та ділитися зі споживачем секретами продукції.
 

Лідія Жовтенко — лікар-стоматолог, косметолог-естет та ін’єкціоніст, тренер компанії Isseimi Ukraine. Що потрібно знати про Isseimi? Розповіла Лідія в інтерв’ю для журналу GOSSIP magazine.
Лідія Жовтенко


Лідіє, ви тренер компанії-виробника нової косметичної продукції Isseimi, яка нещодавно з’явилася в Україні.  Про неї поговоримо, а спочатку хотілося б роз’яснити, що означає ваша професія. Чим ви займаєтесь?

До обов’язків тренера компанії належить вся методична частина, яку ви бачите в каталогах, на сайтах, на макетах продуктів і т. ін. Крім цього, ти обличчя компанії, і кожне твоє слово має нести інформаційний зміст, адже ти авторитет для косметолога, якому ти читаєш семінар або вебінар. Тому ідеальне знання складу кожного продукту — це запорука грамотного призначення і підбору не тільки професійної процедури, а і домашнього догляду. Читаючи семінари і спілкуючись з колегами, я відпочиваю, бо інколи потрібно відпочивати морально між терапевтичними прийомами пацієнтів, а це особисто мені реально надає сил! Частина моєї професії — відрядження, а коли ти мама маленького сина, то відрядження — то як міні-відпустка (посміхається). І це мені дуже подобається.


Окрім цього, ви косметолог-естет та ін’єкціоніст, тобто з косметикою пов’язані дуже тісно. Як давно ви в цій сфері?

Це дуже цікава та довга історія, і пов’язана вона з моїми батьками. Вони хотіли, щоб ми з сестрою були стоматологами, тому права голосу в 17 років у мене майже не було, за професією я лікар-стоматолог. Але я не припиняла мріяти стати косметологом, і під час навчання у виші закінчила професійні курси для медичних працівників зі спеціалізації «класична та апаратна косметологія». Та кому потрібні молоді спеціалісти в цій галузі, та ще і студенти? І без долі тут не обійшлося, єдина компанія, яка взяла мене тоді на роботу, — це клініка Світлани Григорівни Юдіної. Наша співбесіда з нею відбулася за 3 хвилини, коли я зайшла в кабінет, а вона сказала: «Нам потрібні спеціалісти з очима, які горять від бажання працювати». Світлана Григорівна навчила мене багато чого, але найкращим уроком від неї було те, що вона показала мені: ставитися до кожного пацієнта потрібно так, ніби приймаєш маму на прийомі. Саме С.Г. Юдіна давала мені косметику, і я почитала приймати знайомих у рідному селищі. Потім я орендувала приміщення, а зараз ведеться ремонт і незабаром відбудеться відкриття beauty-простору краси! Взагалі, мені доля давала такі місця роботи, які я згадую з теплотою. Практикуючим лікарем-косметологом я працюю вже понад 5 років. Дуже люблю лікувати складні випадки, особливо коли це стосується акне. Але отримую велике задоволення і від ін'єкцій, коли ти бачиш, якою щасливою стає людина, дивлячись на себе в дзеркало. Я люблю цю роботу, ніколи не шкодувала про свій вибір. Ходжу інколи і на 7-му ранку, повертаюся о 10-й вечора, але мені це подобається, це частина мого життя, яке я сама хотіла.


Isseimi — це іспанський бренд доглядової косметики, який нещодавно з’явився в Україні. Що він собою являє?


О, Isseimi — це моя любов.


Це як перше кохання, яке ти пам’ятаєш все життя: коли ти наносиш крем або сиворотку цієї марки, то всі інші просто забуваються!


Цей бренд був створений більш ніж 30 років тому особистим косметологом королівської родини Іспанії і  саме для королеви. Тому мати скляночку крему від Isseimi у своїй ванній — це розкіш. До речі, засновниця цього бренда досі жива, їй 86 років, але виглядає вона на 60, п’є тільки вино і пообіцяла навчити нас танцювати фламенко! Заради цього я точно скоро поїду до Мадрида) Isseimi має свою особисту лабораторію та своє виробництво і представлена в дерматологічних клініках Іспанії. На міжнародний ринок марка вийшла тільки 4 роки тому, але дуже швидко змогла стати однією із найпродаваніших марок на території Греції, Кіпру, Латвії та Литві, Польщі, Португалії. І це тільки початок, скоро і Україна увійде до цього списку! 

 

Не секрет, що косметичний ринок зараз переповнений величезною кількістю брендів на будь-який смак і гаманець, а споживач із кожним роком стає все більш суворим і прискіпливим. Чому ви вважаєте, що всім нам не вистачало саме Isseimi в косметичці?

У Isseimi багато переваг.


1.Власна лабораторія та своє виробництво з міжнародним сертифікатом якості Євросоюзу! 

2.Кожен продукт проходить низку клінічних досліджень, щодо кожного продукту є доведені клінічні висновки з терапевтичним ефектом! 

3.Унікальні два патенти: 3 фактори росту в мультиліпосомальній оболонці та інкапсульований озон! Так, виговорити складно, але результат від них шикарний! 


Оскільки це бренд з Іспанії, а клімат там тепліший, ніж у нас, то перевагою є текстури!

Будь-який крем/сиворотка швидко поглинається і має легку текстуру, не лишає відчуття липкості і дає комфорт на цілий день. 

 

А які особливості Isseimi?


Особливістю марки Isseimi є 3 фактори росту в мультиліпосомальній оболонці: фактор росту епідермісу, фактор росту кератиноцитів, фактор росту фібробластів.


Всі вони поміщені в ліпосому, яка складається з декількох шарів. Коли ви наносите сиворотку або крем, рецептори шкіри поглинають цю ліпосому і розчиняється її перша оболонка, так вивільняється фактор росту кератиноцитів, який відповідає за їхню регенерацію, відновлення та оксигенацію. Ліпосома стала меншою, і їй легше далі проходити по шарах шкіри. Тому ліпосома доходить до дерми, нашого каркасу тургору та еластичності шкіри, де розчиняється повністю, і там вивільняється фактор росту фібробластів, які й утворюють нові волокна колагену та еластину, стимулюють вироблення попередників гіалуронової кислоти. Через 21 день використання засобів марки Isseimi ви побачите такий результат: рівномірний тон та рельєф шкіри, зменшення видимості ознак старіння, шкіра наповнена, з‘являється тургор та еластичність, зменшуються видимість пор та пігментації, але найголовніше — ваша шкіра доглянута та здорова. 

 

Крім цього, в деяких засобах марки є інкапсульований озон, який лікує тяжкі форми акне! Завдяки тому, що лабораторія помістила біотехнологічно озон в масляну молекулу, він легко проходить глибоко в шкіру і там вивільняється. Озон — це аеробне середовище, а патогенна мікрофлора у разі акне — це анаеробне середовище. Тому, коли кисень потрапляє в анаеробне середовище, у патогенної мікрофлори просто нема шансів, і вона гине! Так, зменшується кількість висипок, утворення нових і лікується постакне-пігментація.

 

Де нині можна придбати продукцію Isseimi Ukraine? Чи є у вас у планах вихід в офлайн-точки?

Нині продукцію можна придбати через офіційну інстаграм-сторінку бренда. Ми тісно співпрацюємо з б‘юті-блогерами та їхніми інтернет-магазинами.  Коли ми завезли продукцію на тестування, щоб визначитися з цільовою аудиторією, то я відразу набрала Ельміру Мехтєєву, нашу прямолінійну красуню, думка якої як провідного спеціаліста в призначенні домашнього догляду дистанційно для нас була важлива. Після тестування вона відразу зробила перше замовлення, і саме EkaBeauty стали першим шоурумом, якому ми довірили рекламувати марку. І вони успішно з цим справляються. Наша компанія цінує співпрацю з кожним, тому ми намагаємося робити комфортні ціни і акційні пропозиції для всіх. Оскільки продукція є професійною, то її мають право продавати тільки лікарі-косметологи.

 

З яких продуктів порадите почати знайомство з брендом?


Три бестселери.

Collagen Booster — сиворотка, стимулятор колагену та ідеальна база під макіяж. Вона дарує сяяння протягом дня, зволожує та матує шкіру, гарно тримає макіяж і бореться з дією вільних радикалів та ознаками старіння.

O3 Depur — це  найкращий крем для комбінованої шкіри з усіх, що я пробувала. Він має легку текстуру, зменшує видимість пор та сальний секрет, не пересушує і утримує природну рН шкіри протягом дня. Це єдиний крем, який сприймає моя вибаглива шкіра і від якого в мене не з'являються висипання.

Трансдермальні тканинні маски ТТS. В арсеналі бренда їх 5 видів, але я найбільше люблю зволожувальну з гіалуроновою кислотою. Маска просочена гелем, а її унікальність в тому, що вона фіксується за зоною навколо очей і охоплює не тільки обличчя, а і піднижньощелепну і ділянку шиї. Гель з маски не капає, тому в ній можна навіть прибирати.

Але топ-продуктів дуже-дуже багато, тому за більш детальною консультацією і підбором можете писати мені.


А які топ-3 продуктів у вас, якими ви регулярно користуєтеся?

Складне запитання, адже мій догляд постійно змінюється залежно від стану і пори року. Єдиний продукт, якому я не зраджую вже протягом року, — це крем О3 Depur, він просто ідеальний для мене.

Крім цього, я люблю вітамін С та ретинол. Фанат очисників, і в мене їх багато.

 

Чи є у Isseimi вікова цільова група? На кого розрахована косметика?

Вікової градації немає, проте використання факторів росту більше спрямоване на антивікову дію. Хоча ми давно відійшли від стандартів призначати крем за віком, завжди оцінюємо низку факторів шкіри, бажання пацієнта тощо і тільки потім призначаємо догляд.


Наразі це питання є дуже важливим для споживача. Як проходить тестування косметики?

Тестування не проводиться на тваринах! Створюється незалежна клінічна група людей з дослідження шкіри перед використанням засобів і потім досліджується шкіра: перші 14 днів, далі 21 і через 3 місяці. Протягом тестування дерматологи пильно спостерігають і кожного дня фіксують зміни.


У нашій культурі донедавна не було прийнято, що чоловіки можуть користуватися косметикою, навіть доглядовою. Чи є у Isseimi товари для чоловіків?

Ні, вся косметика створена як для чоловіків, так і для жінок. Знову ж відштовхуємося не від віку і статі, а від проблеми. І ще раз хочу наголосити, що Isseimi — це професійна медична косметика, тобто очікуйте від неї терапевтичний доглядовий ефект.


Які нові продукти з'являться у Isseimi цього року в Україні? Чого чекати покупцям?

Над новими продуктами працює лабораторія, вони проходять тестування, тому ми не маємо права поки про це говорити. А нашим улюбленим покупцям ми бажаємо почати знайомство з брендом і полюбити його і відчути всю розкіш молодості шкіри.


Лідіє, розкажіть про найближчі плани щодо розвитку продукції в Україні?

Плани  в компанії глобальні. Ми працюємо над створенням сайту, каталогів, розвиваємо і далі напрямки співпраці із б'юті-спеціалістами. Також в арсеналі марки зовсім скоро з'являться і професійні лінії догляду за обличчям та тілом, тому в мене особисто буде багато відряджень та семінарів. Крім цього, в нас є ще один бренд, над яким ми працюємо, тому головне — набратися сил, з впевненістю виконувати свою роботу і вірити тільки в найкраще.

Особисто я в цьому році поставила перед собою багато цілей, тільки додайте мені ще 24 години на день, бо часу не вистачає. Інколи сама собі дивуюся, як в моїй голові все поміщається, але це, напевно, і означає любити і жити своєю професією? (посміхається)
 

Залишилися питання після прочитаного?

Лідія з радістю відповість у себе на основній сторінці у соц.мережах 


чи на офіційній сторінці Isseimi Ukraine