Home

THE LACE презентує колекцію Fall/Winter 20/21

Дівчина, яка насолоджується життям і живе в моменті стала головним джерелом натхнення нової колекції осінньо-зимового сезону. Бренд THE LACE пропонує концентрувати увагу на осінній природі, її легкості, ароматі вологого повітря.

 

THE LACE - це марка жіночного і лаконічного одягу, яку заснували Альбіна та Ігор Красні у 2016 році. Першими виробами бренду були сукні декоровані мереживом, саме вони стали натхненням для назви бренду THE LACE (з англ. - мереживо).


THE LACE - інтелектуальний бренд, який не женеться за швидкими трендами, одяг залишається актуальним поза сезоном, адаптується під різні образи та настрій. 

  

Основа колекцій - це невимушені вироби, які формують базовий гардероб: сукні на запах довжини міні та міді, сорочки вільного крою, приталені жакети і широкі брюки. У кожній колекції присутні iconic pieces, які разом з лаконічними моделями створюють вдалий мікс для капсульного гардероба.

 

Очікувано для зміни сезону і температури на більш прохолодну, колекція FW 20/21 наповнена трикотажними сукнями, кардиганами крупної в'язки та м'якими джемперами. Всі вони виконані у спокійних, пастельних відтінках. На сукнях зображений авторський квітковий принт, який розробили спеціально для осінньо-зимової лінійки. Додали ще й сорочки з деніму в двох відтінках, які можуть бути як самостійною деталлю образу, так і доповнювати його в парі з базовою футболкою або водолазкою.

  

В THE LACE прагнуть підтримувати екологічні відносини з планетою: у бренду не буває перевиробництва, зайвого стоку та великих знижок. Багато часу приділяють крою, якості тканин і фурнітури, це видно в деталях.

   

Познайомитися з маркою і колекціями можна на сайті, в Instagram та в магазинах в Києві і у Львові.


THE LACE

https://thelace.com.ua/

https://www.instagram.com/thelace_brand/

https://www.facebook.com/thelace.brand/

Production: 

Ladó Agency 

https://www.instagram.com/lado.agency/

Photo:

Danil Kaistro

 https://www.instagram.com/danilkaistro/

Stylist: 

Anastasiia Yatsenko

https://www.instagram.com/yatsenkoo/

Hair and MUA: 

Yevgeniya Kozlova

https://www.instagram.com/yevgeniyakozlova/ 

 Model

Kaya 

https://www.instagram.com/sakaya___/