Home

COVER girl Міс Всесвіт 2020 - українська модель і акторка Вікторія Любухіна

Бути частиною голлівудського богемного життя, досягти успіху на найвищому рівні і отримувати пропозиції від топових брендів... Про це мріє більшість українських моделей і актрис. Мрії Вікторії Любухіной збуваються.

 

Вікторія Любухіна – українська модель та акторка, яка вже багато років живе і працює в США та ділить знімальний майданчик з такими голлівудськими зірками, як Дженніфер Лопес, Pitbull і DJ Khaled. Також вона регулярно з'являється на міжнародних обкладинках і у фешн історіях Vogue, L'Officiel, Elle, Cosmopolitan, Glamour, GQ, Playboy, XXL та Men's Health.


У минулому році Вікторія знялася у режисера Майкла Бея ( «Трансформери», «Погані хлопці» і «Армагеддон») для реклами в фіналі Super Bowl, а також постійно бере участь в зйомках реклами, кліпів і модних показах.

 

Нещодавно Вікторія Любухіна посіла перше місце на конкурсі Місіс Всесвіт. Вперше в історії у зв'язку з пандемією конкурс проходив не в режимі живого телешоу з дефіле та виступами учасниць, а в форматі онлайн голосувань. За умовами учасницею могла стати лише заміжня жінка від 25-ти до 55-ти, у якої мають бути діти. А також жінки з досвідом в допомозі благодійним фондам та соціальним проєктам. За підсумками голосування глядачі віддали за Вікторію свої голоси понад 60 000 разів!

  

 «Я дуже спокійно спочатку поставилася до запрошення в участі, але через пару тижнів виявилося, що за мене голосують десятки тисяч людей і я виходжу до вузького кола фіналісток, які претендують на головну корону. Виявилося, неймовірно величезна кількість друзів, далеких і близьких, нових і старих стали не тільки підтримувати мене в Mrs. Universe 2020 своїми голосами, а й запрошувати до голосування своїх друзів. Я стала отримувати неймовірну кількість листів, дзвінків, повідомлень з підтримкою!

   

Вікторія, що найважливіше в роботі моделі і актриси: природний талант чи працьовитість?

Напевно, від мене зараз всі чекають відповіді про те, що працьовитість, наполегливість і віра в себе здатні піднести на Олімп будь-кого. Саме так більшість і уявляє собі "американську мрію". Але зі свого досвіду скажу - це не зовсім так. За океаном в першу чергу потрібно чітко визначити, в чому твої найсильніші сторони, в чому твій талант (без нього нікуди). Як тільки ти зрозумієш, відразу ж варто окреслити сферу, нішу, в якій ти зможеш реалізувати свій талант максимально ефективно. І тільки тоді класичні складові "американської мрії" принесуть результат.

 

Розкажіть, як це - працювати з режисерами світового рівня?

Це була моя мрія. Режисери, з якими я працювала останнім часом, це неймовірно талановиті людини. І все, що вони втілювали на знімальному майданчику - геніально! Професіонали такого рівня швидко приймають рішення, в них є своє режисерське бачення, - це неначе якась магія! Вони не скуті жодними обмеженнями, це просто геніальні імпровізатори!

  

Ви бачите ваше майбутнє нерозривно пов'язане з кар'єрою актриси і моделі в США?

Поки так, і безальтернативно (посміхається). Зараз я б не хотіла заглядати в далеке майбутнє. Я просто живу в звичному ритмі буднів і роблю свою роботу. Мені дуже приємно, що моя робота не залишається непоміченою. І я дуже рада, що мене вибирають такі режисери, як Майкл Бей.
 

Як домогтися успіху в Голлівуді?

Я зможу поділитися секретами успіху тоді, коли дійсно його досягну. Однозначно можу сказати, що не треба зупинятися і втрачати надію. Я намагаюся рухатися вперед і не здаватися, якщо на кастингу мене обійшли стороною. Таке трапляється. Або навіть якщо роль в епізодах. Треба викладатися по повну і не втрачати надію!

 

Успіх неможливий без таланту і розуміння, в яке русло його направити.

Розвиваючи свій талант в одній, певній сфері, неодмінно можна досягти успіху!