Home

Бренд ТОТЕ випустив весняний дроп BLOOMSUIT

Український бренд маскулінних костюмів ТОТЕ випустив новий весняний дроп BLOOMSUIT. Дизайнерка і fashion-інфлюенсерка Аліна Френдій при створенні надихалася квітковою палітрою відтінків і найбільш довгоочікуваним періодом року — весною.

 

Головна відмінність нового дропу від попередніх колекцій — чотири різні костюми в декількох відтінках, а також нестандартні тренчі-трансформери.

 

У процесі створення BLOOMSUIT у тканинах використовувалося 65% тенсела, екологічного натурального матеріалу з евкаліпта. Крім того, що тканина міцна, приємна на дотик, вона підходить алергікам і людям із чутливою шкірою. Ще одна важлива характеристика тенсела — це його екологічність. Матеріал піддається повторній переробці, а при попаданні в ґрунт з легкістю розкладається. Тренчі виконані зі 100% бавовни.

     

Кольори колекції по-справжньому весняні, але не яскраві, а ніжні й пастельні: жовтий, рожевий, зелений і практичний сірий. Крім того, Аліна врахувала останні тренди та створила актуальні костюми — з подовженими жакетами, укороченими, з незвичайними вирізами на спині в формі краплі, а також зі спідницею нижче коліна та розрізом.

  

Тренчі у двох відтінках оцінять любительки одягу-трансформера. Рукави, які кріпляться на заклепки, можна при бажанні знімати й перетворювати тренч у подовжену жилетку. Ще одна річ «2 в 1» — комфортний боді-піджак.


Бренд ТОТЕ думає не тільки про останні тренди, але й стиль, який буде актуальний роками. Тому костюм, спідниця або тренч від ТОТЕ — інвестиція у ваш гардероб.



Аліна Френдій

https://www.instagram.com/alina_frendiy/?hl=uk 

ТОТЕ 

https://tote-collection.com/ 

https://www.instagram.com/totecollection/?hl=uk