Home

Академія практичної психології запускає безкоштовний навчальний курс «Як уникнути сварок та конфліктів»

Криза – це період, коли внутрішні опори виявляються застарілими та неактуальними. Відбувається зміна переконань та цінностей, яка може провокувати непорозуміння та конфлікти. Непросто перестати сваритись. Потрібно зрозуміти, який механізм контролює конфлікт та як його змінити.

 

Починаючи з 8 лютого в режимі онлайн кожен охочий зможе безкоштовно пройти професійне навчання на мінікурсі «Як уникнути сварок і конфліктів». Мета – визначити звичний сценарій поведінки, знайти справжні причини конфліктів та допомогти людині будувати міцні та здорові стосунки з людьми.


У період навчання разом із психотерапевтом з досвідом роботи понад 27 років учасники курсу визначатимуть внутрішні потреби, які підштовхують до конфліктів, та розглянуть низку тем:


- «Як поводитися з кризами, сварками та конфліктами?»

- "Любов. Що це і як досягти кохання, яке робитиме вас щасливим щодня?»

- “Як правильно розлучатися з близькими людьми?”

- "Вибір сексуального партнера".


Також учасники засвоять психотерапевтичні інструменти, щоб пережити втрату стосунків та надалі усвідомлено обирати партнера. Для закріплення матеріалу та можливості відразу застосовувати нові знання у житті в програмі передбачені домашні завдання, а у разі додаткових питань кожному учаснику зможе допомогти модератор.


Ініціатори безкоштовного навчального курсу «Як уникнути сварок та конфліктів» – Академія практичної психології Pogodin Academy разом із її засновником Ігорем Погодіним (кандидатом психологічних наук, доцентом, гештальт-терапевтом із 27-річним досвідом та автором методу Психотерапії Переживання).

 

Для команди Академії практичної психології цей курс насамперед – можливість ділитися знаннями та допомагати тим, хто готовий працювати над якістю свого життя та життя своїх близьких. Зрозуміло, не всі готові виявити сміливість вчитися чути та розуміти себе. Але поки у нас є час і ресурси змінювати цей світ на краще, ми слідуватимемо цій меті!", - акцентує Ігор Погодін.

 

Стати частиною ком'юніті, приєднатися до навчання та дізнатися, як побудувати гармонійні стосунки, можна за посиланням:

https://t.me/+eGPLXm7Oszs5YWFi