Home

Оля Полякова поділилась фірмовим рецептом домашньої моцарели у кулінарному шоу MEGOGO

На медіасервісі MEGOGO стартувало власне кулінарне шоу «Королева кухні», де ведуча Оля Полякова разом із представницями різноманітних професій готують справжні шедеври із простих продуктів. У третьому епізоді програми співачка розповіла, як приготувати моцарелу в домашніх умовах.

 

За словами Олі Полякової, аби приготувати смачну моцареллу, знадобиться 3 літра домашнього молока, 3 грама сичугового ферменту, виготовленого із водоростей, та сік 1,5 лимона. Ведуча також поділилася власними лайфхаками для приготування сиру у домашніх умовах.


«Дуже важливо, щоб молоко було холодним, адже ми додаватимемо до нього лимонний сік. Таким чином, наша сирна маса набуде кислотності. На виробництвах, зазвичай, це роблять способом сквашування, але для цього потрібно безліч різних вимірювальних приладів. Я ж хочу, щоб ви змогли це приготувати прямо в себе на кухні, тому зверніть увагу на точну кількість лимонного соку. Нам потрібно буде почавити два цитруса, але в саме молоко влити півтора», — поділилася секретами приготування ведуча шоу «Королева кухні» Оля Полякова.


Після цього співачка рекомендує залишити сирну масу на 40 хв під кришкою, поступово її розмішуючи та розтягуючи. А вже згодом, коли сирна маса набуде правильної густої консистенції, сформувати сирні кульки. 

Нагадаємо, шоу «Королева кухні» має 10 серій, які з’являються щосуботи на MEGOGO. Наразі доступно чотири епізоди, які вже можна знайти у розділі «Шоу». Перегляд доступний усім передплатникам медіасервісу.  

 

У попередніх епізодах шоу гостями Олі Полякової стали сексологиня, жіночий коуч, касирка та популярна Інстаграм-мама. У рамках програми героїні приготували страви за унікальними рецептами Олі Полякової, а саме: папарделле з білими грибами, равіолі з рікоттою, капрезе з домашньою моцарелою та рибу в соляній кірці. А вже у наступних випусках шоу разом із ведучою готуватиме травниця, майстриня ювелірних прикрас та корон, прихильниця ін’єкцій краси та відома телеведуча Маша Єфросініна. 

Що цікаво, шоу «Королева кухні» також долучилось до проєкту MEGOGO із NFT-винагородами. Відтак чим довше глядач дивитиметься шоу — тим більше подарунків він зможе отримати. Серед них: кавомашини, гриль-барбекю, телевізори, знижки на авіаквитки та багато іншого. Взяти участь та ознайомитись з умовами можна за посиланням https://megogo.net/ua/gifts.