Home

Тіна Кароль зібрала в Ізраїлі 2 мільйони гривень для допомоги лікарні у Дніпрі


У Тель-Авіві пройшов благодійний концерт Тіни Кароль "Unite for Ukraine", на якому співачка збирала гроші для закупівлі медикаментів до Дніпровської лікарні #4

 

Благодійний концерт Кароль проходив за підтримки посольства України в Ізраїлі. Було зібрано 2 мільйони гривень, гроші підуть на потреби 4-ї міської клінічної лікарні у Дніпрі. Наразі ця лікарня стала медичним хабом для поранених та постраждалих із Дніпровської, Запорізької областей та Маріуполя.


«Дніпровська лікарня звернулася за допомогою, зараз вона приймає поранених із усього східного регіону. Лікарні потрібні ліки, специфічні медикаменти. Метою нашого благодійного вечора був збирання грошей для допомоги у покупці того, що найбільше необхідно госпіталю. Зараз ми всі присвячені одній справі, і кожен на своєму фронті. Ми хочемо зберегти Україну та віримо у нашу перемогу», - сказала Тіна Кароль.

 

Зазначимо, що кількома днями раніше Тіна Кароль взяла участь у наймасштабнішому благодійному концерті у Варшаві, співачка заспівала у дуеті із семирічною Амелією, чиї пісні у бомбосховищі підкорили весь світ. Тоді вдалося зібрати понад 42 мільйони гривень для допомоги Україні.