Home

Тіна Кароль та світові зірки прийняли участь у міжнародному проєкті на честь України

У роковини вторгнення рф в Україну VOGUE Чехія опублікував благодійний цифровий артпроєкт «Love letters to Ukraine», в якому однією з героїнь стала українська співачка Тіна Кароль. 

 

Окрім Тіни Кароль у проєкті також взяли участь світові зірки, а саме акторка Мілла Йовович, співачка Кеша, американська акторка Крістен Ріттер, співачка Бенкс, креативний директор Lady Gaga Нікола Формічетті, японська співачка Ріна Саваяма, американська акторка Віра Фарміга.  


Усі учасники проєкту  написали листи любові та вдячності незламній Україні, які  були перенесені на плаття від Lever Couture і саме це плаття  можна побачити у цифровому об'єкті мистецтва на Тіні Кароль. 


Ініціатором проєкту виступила дизайнерка всесвітньовідомого  українського бренду Lever Couture Леся Верлінгері. 


Артпроєкт був створений знаменитим цифровим художником Олівером Латтою, володарем двох премій Emmy 2022 за роботу над серіалом «Severance» (Apple TV) та за участі унікальної студії Volumetric DNE та Real Motion, де вбрання відзняли одночасно на 2000 камер . 
 

Кожен українець та кожна людина у світі може надіслати свій лист любові на сайт www.lovelettertoukraine.org або у Instagram/ @lovelettertoukraine та стати частиною цієї ініціативи заради  миру. 


Цифровий витвір мистецтва, а також фізична сукня згодом будуть продані з аукціону для підтримки гуманітарної місії України: 100% усіх зібраних коштів будуть передані до Фундації Олени Зеленської.

 

Нагадаємо, нещодавно пісня Тіни Кароль стала саунд-треком до фільму Шона Пенна «SuperPower», яка розповідає про російське вторгнення та боротьбу України у війні за свою незалежність. Кінострічку було представлено на Берлінському міжнародному кінофестивалі Berlinale.