Home

Тіна Кароль нагороджена спецнагородою YUNA 2023

«Надзвичайно зворушена цією нагородою. Для мене вона дуже особиста. Благодійною діяльністю я займаюся вже 9 років. До війни я займалася, і дотепер займаюся, але до війни це були суто діти, які хворі на рак. З мрією та надією, що мені вдасться врятувати багато життів тому, що життя важливої людини в моєму серці, я не змогла врятувати. І вся ця діяльність, безумовно, присвячується чоловіку. 

 

З приходом війни у нашу оселю, у наш дім, ми  всі об'єдналися і робимо добрі справи кожного дня. Я вірю, що маленьких добрих справ не буває. 

 

Це чудово, що у пісень з'явилися  сенси, а  у нагород з'явились присвяти.  Я так само хочу присвятити свою нагороду усім волонтерам, благодійним фондам. Хочу подякувати й сказати, що тільки разом пліч-о -пліч ми сила. Наш музичний фронт - це важлива частина супротиву, адже саме так ми  демонструємо й зберігаємо нашу айдентику», - сказала Тіна Кароль під час свого звернення на премії YUNA

 

Фонд Тіни Кароль був заснований у 2014 році й своєю місією вбачав повноцінне забезпечення потреб дитячих онкологічних відділень по всій Україні. З початком війни Фундація співачки розширила напрямки своєї діяльності у відповідь на виклики воєнного сьогодення. Окрім допомоги дитячим онколікарням, Фонд Тіни Кароль надає вагому допомогу дітям воєнних, втілює проєкти на підтримку захисниць на фронті, окремих батальйонів ЗСУ, займається адресною підтримкою внутрішньо переміщених осіб в країні.